Melyik opciót választanátok a jelenlegi helyzetben? Lakás vásárlás, vagy albérlet?
Azt ugye tudod, hogy az árak csak emelkedni fognak, amit most meg tudtok venni, az egy év múlva már nem lesz lehetséges.
A helyetekben inkább vennék egy normális házat, hitellel, a törlesztés kb annyi, mint az albérlet, és idövel olyanná tudjátok alakítani, ami nektek megfelel.
Ugyanis ha törlesztetek, akkor minden hónapban kevesebbet fizettek vásárlóeröben, mert az infláció egyre magasabb, ez a banknak lesz hátrány, nektek elöny.
Ellenben ha vártok, akkor a most 50 milliós valami kerül 80-100 millióba, a összespórolt pénzetek meg egyre kevesebbet ér.
3-mas vagyok, pont ujpestet akartam irni en is. A Semsey park kornyeke nagyon jo, van ovi, suli, jatszoter, futopalya, kutyafuttato, normalis lakokozosseg mindenhol. Normalis embereket latsz az utcan, edzoterem, patika, gyerekorvos stb. Ajanlom a kornyeket. Kozlekedes kivalo. En nemsokara koltozok mashova sajatba, de imadtam itt berelni. Obi, jysk, rossmann, pepco, spar, lidl egy rakason egy ot perc seta. Tesco is kozel van.
Raadasul annyira jo a kozbiztonsag, hogy siman lehet ejszakaival is kozlekedni. Repterre/repterrol ugy jottem-mentem. A vaci uton pedig rengeteg a munkalehetoseg multiknal, ami par metromegallo. Auquapark 15 perc villanyossal, majd 10 perc seta.
Kisebb lalás, kisebb hitellel, gyorsan végtörlesztve, majd nagyobb lakás, megint kisebb hitellel, megint gyorsan végtörlesztve.
A fokozatosság elvén haladnék. 35-40 millióért is lehet kapni 2+1-es lakásokat Bp határain belül, amik 5-7 évre kiszolgálnak titeket, majd továbbléptek utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!