Tényleg vannak olyan ingatlanosok, akik úgy dolgoznak, hogy nem írnak alá megtekintési nyilatkozatot? Mi lehet ennek az oka?
Ott merült fel bennem a kérdés, mivel én is ingatlanosként dolgozom és pár napja ebben a topikban valaki azon rugózott, hogy nem mer ilyet aláírni.
Szó volt olyanról, hogy találkozott olyan elvileg ingatlanos kollégával, aki nem kért ilyet tőle, ilyen tényleg létezik?
Az én irodámnál ez előírás és e nélkül nem lehet megmutatni lakást, mert utólag, ha tényleg vásárlás történik, ezzel igazolom, hogy rajtam keresztül történt a közvetítés.
Mi lehet ennek az oka? Akikbe belefutott a kérdező, tényleg kamu ingatlanos volt? Vagy már akkora vevőköre van, hogy igazából nem is érdekli az egész?
Regen minden ingatlanos aláíratta, manapság már tényleg nem törvényszerű.
Amúgy pont kizárólagos szezodesnel nincs jelentősége, kivel látta a vevő az ingatlant, mert eladáskor mindenképp jár a jutalek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!