Ha utalással kell fizetni egy lakásért akko az hogy történik?
Figyelt kérdés
Ott kell lenni az ügyvédnél laptoppal a kezünkben és nézni hogy megérkezik-e az összeg?2022. aug. 24. 14:09
1/17 anonim válasza:
Nekünk legutóbb így volt (SMS-értesítéssel), de nem kell, elég felhívni az ügyvédet, hogy megjött.
2/17 A kérdező kommentje:
Előtte szerződkéskötés amiben meg van szabva hogy meddig kell utaljon?
2022. aug. 24. 14:33
3/17 anonim válasza:
Hát mikor autót vettem utalással akkor telefonról elutaltam a vételárat, az eladó meg kapott sms értesítést és kész is voltunk.
Nem kell laptopon nézegetni.
4/17 A kérdező kommentje:
Jó de ez ingatlan és több millio ft-ról van szó.
2022. aug. 24. 14:34
5/17 A kérdező kommentje:
De az ügyvédet a vevő választja. És mi van ha átver és akkor is a nevére íratja az ingatlant ha nem kapok utalást.
2022. aug. 24. 14:35
6/17 anonim válasza:
Én az utolsó részletet a birtokbaadáskor kaptam meg a házamból. Ugyanabban a faluban lakott, ahol eladtam neki a házamat. Átmentünk hozzá, ott előttem belépett a netbankba, átutalta nekem a pénzt, jött a telefonomra az sms.
Visszamentünk hozzám, megírtuk az óraállásokkal a birtokbaadási jegyzőkönyvet, odaadtam a kulcsokat és elköszöntünk.
7/17 anonim válasza:
Mint ahogy egy autó is lehet többmillió ft.
8/17 anonim válasza:
Internet nélkül a szerződésben rögzített határidőkre utaltunk és a bizonylatok fotóját megkapta az ügyvéd.
9/17 anonim válasza:
szerződéskötés->hazamegy az eladó-> elutalja nektek a pénzt. Nem kell parázni, a szerződés felbontható hogyha nem érkezik meg a banki utalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!