Megnéznétek ezt a pici kerti házat,szerintetek ér ennyit?
Figyelt kérdés
Szerintetek megér 50 millió forintot? Nekem egy picit túlzás,hisz mindössze 50m2 a beltér.
Ezen a pénzen ugyanezen a környéken rendes méretű házat veszek,nem csak egy átcsinált kerti nyaralót.
2022. aug. 20. 10:17
A kérdező szavazást indított:
Megéri
Túl sok
8 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ezt miért nem valami szlovák fórumon kérdezed? Egy szót le lehet érteni abból a katyvaszból ami oda van írva, arról nem beszélve, hogy nem tudjuk ott mik az árak.
2/9 anonim válasza:
Hát ha nagyobbak is vannak ennyiért, akkor nyilván nem. Egyébként a kert tetszik.
3/9 anonim válasza:
Mi nem ismerjük a helyi viszonyokat, az ottani árakat. Nekem mondjuk tetszik, szépen van felújítva, de még pesti viszonylatban is drága lenne ennyiért.
4/9 anonim válasza:
Nekem a pálmafák tetszenek, mintha valami mediterrán helyen lenne. De az épület is szépen meg van csinálva. A fene tudja, hogy ott mennyire sok érte az 50 millió, de nyilván ha nagyobb és legalább ilyen állapotú házat lehet ott venni, akkor túl drága. Amúgy magyarországon se ritka az 1millió ft/nm áron kapható ház, de annak jó helyen kell lennie, és jó állapotban.
6/9 anonim válasza:
#5 480 m2, a számok speciel szlovákul is ugyanúgy vannak...
7/9 anonim válasza:
Az ingatlan pont com-on 118 hasonló kis épületet találtam 50 millió ft felett 50nm lakótetületig, és ez pl hasonló teleknagyságú is. Viszont budapest vonzáskörzetében van, jó helyen. [link] Bár szerintem ezért is magas ez az ár.
8/9 anonim válasza:
Teljesen érthetően fordít a google. 21m2 a terasz. 50m2 az épület, fürdő+WC, két szoba, nappali és konyha egyben. Víz, villany van, emésztőgödör van. Klíma van, elektromos kazán és padlófűtés is van. Konyha gépekkel felszerelt, a "kerten" látszik, hogy rendezett, én úgy gondolom nem drága. Ez rengeteg lóvé, ami ebben a házban és nem utolsó sorban a kertben benne van, így, hogy ilyen állapotban van. Rákeresve Komárom ezen településrészére, Harcsás vagy Nagyharcsás, (nem tudom hogy helyes) ez közvetlen a Duna mellett van (ha minden igaz) és ha jól értem ez inkább amolyan üdülőövezeti rész.
9/9 anonim válasza:
1M/nm. Nem olyan egetrengető összeg egy új házért, plusz kert, kerítés stb.
Az elhelyezkedés viszont sokan nyom a latba. Ha az a Harcsás-nak hívott külső terület, akkor tényleg kicsit sok lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!