Vas/Zala megyében megéri építési telket venni?
Ekkora összeggel -szerintem- nem lehet "befektetési"céllal telket venni.
Ahol ennyi az ár ott nincs befektetés, inkább menekülés (onnan).
Zala szép, de nem igazán befektetési célpont a Szlovén határ.
Ami befektetési célpont az az Osztrák határ környéke, ahonnan (és ahová ) Ausztriába, Ny-Európába (Ny-Európából) lehet menni.
Ez Vas és Győr-Sopron főként. Ott a telkek állandóan drágulnak ,pláne ha épületet is teszel rá.(Az pedig egyértelműen nem igaz, h. "nem a telekár növekszik".Attól függ, hol.Van ahol csökken, van ahol nő).
Osszesen 7 millio forintom van, 25 eves vagyok, a penzemet nem tudom meg egyelore sajat ingatlanba beleforgatni, mert nem kapnek erdemes hitelt, viszont nem akarom hogy elinflalodjon a penzem.
Deviza megtakaritas mellett masban is szeretnem tudni a penzemet, az allampapirban nem bizok, igy jobb hijan kezdtem el telkeket nezegetni. Igazabol ha 3 ev alatt tartja az arat mar ugy is megerte, de a szamlamon inflalodasnak nem sok ertelmet latom.
Még covid előtt 2018-19-ben elkezdtem építési telkeket vásárolgatni,akkor minden ismerősöm kinevetett.
Győr-Moson-Sopron megyében: Győrszemerén 2db-ot
Téten is
2 db-ot
1,5-2 millió forintért darabjait.
Minden ismerősöm kinevetett,hogy minek veszek,csak rajta vesztek.
Ha most eladnám telkenként 6-8 millió forintot elkérhetnék érte.
És akkor nem mondtam sokat.
De épül Győr és Pápa között a 83-as 2x2 sávos gyorsforgalmi út.
Jövőre lesz kész.
Majd utána akarom eladni a telkeket,persze még jobb áron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!