Mit csináljunk, ha már majdnem megvettem egy lakást, de közben most jött egy még jobb hirdetés?
Figyelt kérdés
Már meg van az időpont az ügyvédnél és a közjegyzőnél is ahhoz a lakáshoz, amit most meg akarok venni. Tetszik is, de most láttam éppen egy új hirdetést, ami még jobban tetszene, és passzolna. Mit csináljak szerintetek? Egyik lakásvásárlással sem járnék rosszul. Az egyik egy 38 nm-es nappali + 1 szobás lakás, 2008-ban épült, medencés lakóparkban, 32 millió forintért. A másik egy 34 négyzetméteres, 2006-ban épült lakóparkban, ugyanígy nappali + 1 szobás lakás 28 millió forintért. Mindkét lakás hasonló állapotú.2022. aug. 19. 08:34
31/34 anonim válasza:
#30-as, akkor kapaszkodj meg: "Nem tévedés, nem elírás. Az adásvételi szerződés pusztán azon ténynél fogva létrejön a felek között, hogy az eladó tesz egy írásbeli ajánlatot a lakása eladására, a vevő pedig ezt írásban elfogadja." Forrás: [link]
32/34 anonim válasza:
Értsd már meg hogy egy ügyvédnél aláírt adásvételitől is vissza lehet táncolni. Annyi hogy bukja a foglalót, itt meg a bánatpénzt. Ez van a linkelt cikkedben is.
33/34 anonim válasza:
32-es,mikor lehet visszatáncolni? Legfeljebb akkor,ha ott,rögtön meggondolja mielőtt a teljes vételárat kiegyenlíti. Ilyen helyzetet el se tudok képzelni. Eljutnak az ügyvédig....oszt' ott azt mondja,hogy mégsem....
34/34 anonim válasza:
Látom nem vettél még lakást. Nekem mindegy nem fogok vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!