Mit reagálnál arra, hogy felhívsz telefonon egy olyan ingatlan hirdetést ami érdekel, a megadott szám nem veszi fel, majd kb. 15 perc múlva ő hív és amikor felveszed a telefont bemondja?
Jónapot "Géza" (ez itt most egy fiktív név de az ügynök a te saját keresztnevedet mondja) és avval folytatja, hogy MOST RÁNÉZTEM A TULAJDONI LAPOKRA, LÁTOM, ELADTA A HÁZAT XXY illetőnek.
Ezt komolyan megteheti egy ingatlanügynök?
Egyébként ezután még szóbaelegyedtem vele és számtalan konkrét részlettel szolgált.
Igen eladhatja másnak .
Mit tennék? Keresgélnék tovább
Én két éve meglestem egy házat, tetszett, mondtam az ingatlanosnak megveszem. Ő mondta, ok majd küldi a papírokat, addig mehet a hitel ügyintézés párhuzamosan. Eltelt egy hét hívtam, mondja ne hívogassam feleslegesen, majd ő keresni fog. Közben eltelt még 1-1,5 hét kiment az értékbecslő, előzetes igényt elfogadta a bank, de kellett volna a ingatlanos szerződés. Megint hívom, nem veszi fel, aznap még 2x hívtam kb 3 óránként, majd este küld egy üzit kp-s vevőnek eladta a házat...
Később kiderítettem a kp-s vevő szintén hiteles volt csak adott zsebbe 1 millát az embernek. Környékbeliektől tovább érdeklődve mindenkivel ezt csinálja.
A hitel költségeket nem kellett kifizetnem, gondolom felhasználta az új vevőnek amit lehetett.
Voltam ügyvédnél is ezzel kapcsolatban, és mivel nem volt szerződés csak a saját költségeimet perelhettem volna le róla, de ezt meg átvállalta...
Köztudott hogy nem a legbecsületesebb társaság.
Én is tudok számtalan aljas átverésről amit az ügyfelek szenvedtek el.
Ezzel nem tudom mi a baj, és tényleg tudnak aljasak is lenni ezzel egyetértek, de ebben a szituációban szerintem semmi kivetni való nincs.
Legalább visszahívott és közölte a dolgokat, akár a tulaj is eladhatta vagy bárki. Az eladók többsége nem megy bele egyoldalú szerződésbe, így nem feltétlen muszáj ennek a közvetítőnek eladni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!