Mit csináljunk, ha már majdnem megvettem egy lakást, de közben most jött egy még jobb hirdetés?
Figyelt kérdés
Már meg van az időpont az ügyvédnél és a közjegyzőnél is ahhoz a lakáshoz, amit most meg akarok venni. Tetszik is, de most láttam éppen egy új hirdetést, ami még jobban tetszene, és passzolna. Mit csináljak szerintetek? Egyik lakásvásárlással sem járnék rosszul. Az egyik egy 38 nm-es nappali + 1 szobás lakás, 2008-ban épült, medencés lakóparkban, 32 millió forintért. A másik egy 34 négyzetméteres, 2006-ban épült lakóparkban, ugyanígy nappali + 1 szobás lakás 28 millió forintért. Mindkét lakás hasonló állapotú.2022. aug. 19. 08:34
21/34 anonim válasza:
Ez a "kérdező" egy friss ingatlanos!
22/34 A kérdező kommentje:
#19 Én a 15-ösnek szóltam vissza
2022. aug. 19. 14:25
23/34 anonim válasza:
22.
Te csak ne szólj vissza itt senkinek, amikor még egy vásárláshoz is ütődött vagy!!
24/34 anonim válasza:
Hagyd 23# új ingatlanos, próbálkozik
25/34 anonim válasza:
A 18# nak igaza van.
Lakopark erosen rizikos.
Mi is nézelődtűnk, szerencsere volt ott lako ismerős, hamar elarulta a buktatokat, es o is hamarosan elkoltozott onnan.
26/34 anonim válasza:
Elfogadott vételi ajánlattal már nem táncolnék vissza.
De nyilván a te becsületesre van bízva mennyire akarsz cigánykodni, az eladónak meg az ő dolga mennyire akarja jogi útra rerelni
27/34 anonim válasza:
Amíg meg se nézted a másikat addig ezen komolyan nem lehet rágódni. Nem tudod milyen környéken van, de ha a környek jó is, lehet pl pont kocsma vagy bolt fölött van. Lehet tök hülye az eladó akivel nem is lehet üzletelni. Lehet borzalmasok a szomszédok. Stb stb. Legalább nézd meg. Amúgy ilyen kis lakásnál számít az a plusz 4 nm.
28/34 anonim válasza:
Gondolom a közös költség az egekben egy ilyen medencés lakóparkban. Számomra a döntésnél ez is fontos lenne.Ahogy még az is hogy hol van az ingatlan, mert erről nem írtál.
29/34 anonim válasza:
Az elfogadott vételi ajánlat már kötelező. Akár bíróságon is behajthatja rajtad a pénzt az eladó. Ha alkudtatok, tehát nem arról az összegről szólna a szerződés mint ami az ajánlat volt, akkor viszont visszaléphetsz.
30/34 anonim válasza:
29 dehogy kötelező. Akkor egyenértékű lenne az adásvételi szerződéssel, de ugye nem egyenértékű, mint te is tudod. És még az adásvételitől is vissza lehet táncolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!