Szolnok 24 emeletesben a vasútnál milyen lakni? Milyen a 20.emelet?Szerettek ott lakni?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 06:16
2/4 anonim válasza:
Én nem lakom ott, de teljesen rendben van, ha ez a kérdésed. Rendezett a lakóközösség és jó minőségűek a lakások. Az elhelyezkedése pedig fantasztikus: két perc séta a vasútállomás és a helyi járatú buszállomás. Hatalmas Coop, posta, gyógyszertár a ház alatt. Iskola/óvoda, orvosi rendelő öt perc sétára. Interspar/Lidl tíz perc séta. Kiváltságos, aki ott lakik!
3/4 anonim válasza:
A vasút miatt kiszabott zajos, a 4 sávos se egy zöldterület.
Szinte minden "eredeti" az épületben, a liftek, burkolatok, csővezetékek, egy jó kis időutazás.
4/4 anonim válasza:
Kilátásban gyönyörű de én nem választanám. Baromi sokan laknak ott, járok oda rendszeresen. Portás ott ban állandóan, ha vendéged van az is érdekli hova megy kihez megy be se engedi ha netán nem vagy otthon még
Lift van több...az épület nem szigetelt, szerintem ez hátrány. Egyszer volt áramszünet így a lift sem működött. Lefelé gyalogoltam majdnem az összes emeletet...még jó hogy nem felfelé kellett.
Valakinek biztos jó, de engem nagyon zavart az a sok ember aki ott lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!