Szolnokon tényleg gettósodás figyelhető meg?
Figyelt kérdés
Rengeteg a bűnözés a rossz arc, a környékbeli településeken is csak a szervezett bűnözésről értesülünk.2021. aug. 26. 22:12
1/12 anonim válasza:
Sok a cigány, sok a drogos, rengeteg a suttyó...
3/12 anonim válasza:
Nem. Én nagyon szeretek itt élni. Piacképes szakmával ugyanúgy lehet jó fizu, mint bárhol máshol. Az ingatlanok itt az egyik legolcsóbbak a megyeszékhelyek közül. Budapest kocsival pedig csak 1 órára van, ami programok szempontjából nem utolsó. 10 éve fos volt, de most rengeteget fejlődött ez is. Ja és éltem már Pesten is illetve más egyetemvárosba jártam egyetemre, van összehasonlítási alapom.
4/12 anonim válasza:
Abszolút igaz. Sok a cigó. Rengeteg a betörés és nem a rendőrségi bejelentésekre kell odafigyelni mert nincs értelme bejelenteni. Úgysem lesz meg a legtöbb esetben a tettes. Itt sok embernek a drog a minden. Dicsekednek is azzal,hogy mennyit költenek drogokra. Innen menni kell. Falvakban településeken még rosszabb a helyzet.
5/12 Miss Endzsi válasza:
Egyre inkább szorulunk ki a saját országunkból.
6/12 anonim válasza:
A város környéki falvak közül melyik a legrosszabb?
7/12 anonim válasza:
Minden szar. Eddig nem jöttél rá az eddigi válaszokból?
8/12 anonim válasza:
Jászladány ez egyértelmű hatos. Nincs az a pénz ,hogy oda menjek. Ott lakik a nagyim tudok róla mesélni.
10/12 A kérdező kommentje:
Szászberek, Jászboldogháza, Szajol "szigeteken" élhető még magyarnak az élet.
Az ingatlanárak ott magasabbak is. Szolnokon ennek következtében hamarosan drasztikus visszaesés lesz megfigyelhető mert mindenki adja el és költözik ki.
2021. szept. 11. 09:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!