A családdal találtunk egy jó kis ingatlant Szolnokon és úgy van írva a Hetényi kórház mögött van. Milyen hely Szolnoknak az a része? Nagyon balhés? Sok a roma? Köszi előre is
Barátaink laknak Szolnokon, tehát az infóm nem személyes tapasztalat.
A kórház a centrumban van és minden település legdrágább része a centrum, ezért a putris cigány inkább az olcsóbb részekre költözik.
Sehol nem találsz már olyan helyet a világban (és nem csak az országban) ahol nem lennének, így vásárláskor a környező szomszédokat érdemes káderezni és az ingatlanjaik értékét nézni. Ha idős ember a szomszéd, valami kisértékű ingatlannal, akkor esélyes, hogy ilyen retyerutyára számíthatsz a jövőben.
Szolnok egyébként jó hely, minden van, ki sem kell onnan mozdulnotok.
Ha csak nem valami speciális munkátok van, akkor munkát is lehet találni.
Nekem Szolnokkal csak az az egyetlen gondom, hogy nyáron az ország legmelegebb térsége, de valójában szinte mindegy is 40 fok környékén.
A Hetényi pont nem a központban van. Szolnok egyik legrosszabb részére találtatok rá!
Írom szolnokiként.
Azon a részen van a hírhedt Motor út is.
1-es vagyok és bocsánat Kérdező!
Írtam, hogy nem vagyok szolnoki, nyilván valamilyen más intézménnyel kevertem a kórházat.
A 2-es véleménye a mérvadó, bár sajnos nem túl bőbeszédű.:)
Talán a Hetényi rendelőintézetre gondoltál, vagy a MÁV kórházra.
Szerintem a "hírhedt" meg az "egyik legrosszabb" szavak elég sokatmondóak :)
Persze ha van más kérdése a kérdezőnek a várossal kapcsolatban, ha tudok, válaszolok :)
Ciganytelep az a resz.
/egy 25 eve szolnoki lakos/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!