Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eperjes utcai lakótelep,...

Eperjes utcai lakótelep, Újtelepi parkerdő és Jahn Ferenc kórház környéke milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most néztünk meg egy házat az Előd utca végén, már majdnem az erdő szélén és nagyon tetszik, de nem ismerjük a környékét.

Szubjektív vélemények és tapasztalatok érdekelnenek milyen arra lakni, milyen a biztonságérzet, bűnözés, emberek, stb.

Terkepet, bunugyi statisztikat, közlekedést, mi van a közelben, stb. mind meg tudom nézni, inkább személyes tapasztalatok érdekelnének.

Előre is köszönöm!

2014. szept. 4. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Legalább várost írnál, látszik hogy szöszi nő vagy.
2014. szept. 4. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Az előd utca nem a 10-ben van? Mert ha az, akkor tőled függ. 2 megállóval arrébb konkrétan nyomortelep van, de ha eltekintesz ettől, akkor szép hely. Ha nem zavar a tény, hogy a villamost ilyenek meg olyanok is hasznlják, akkor szintén jó hely. A 20/23.kerület meg (nálam) vészvillogósan tilos környék, közlekedésileg és bűnügyileg is Pest legalja, pedig aztán igazán nem vagyok válogatós, meg nem is lakok "jó" környéken. Válogass egyel feljebbi kerületekben, vagy északpesten. Bővebben mesélek ha érdekel.
2014. szept. 6. 01:34
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Mi a baj a 20. és a 23. kerülettel?
2014. szept. 7. 14:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Az elsőt inkább nem kommentálnam 😃 A 20. Kerület Előd utcáról van amúgy szó, azért is írtam a Jahn Ferenc kórházat, hogy egyértelmű legyen.

A segítő válaszokat köszönöm!

2014. szept. 8. 09:06
 5/5 Chris88 ***** válasza:

A normálisabbjainak egyértelmű is. Látszik, hogy megint olyanok osztják az észt, akik azt sem tudják, melyik bolygón vannak.

Régi kérdés, de esetleg valaki mostanában is arrafelé keresgél, ezért röviden válaszolok.

A közelben lakom. Szerintem átlagos környék. Egyszerű emberek lakják, van csőcselék is, de lehet kulturáltan is élni itt. Ha valakinek kevesebb pénze van, simán be lehet vállalni. A közlekedés sem rossz, bő fél óra a belváros, és éjszakai busz is van. A közeli Soroksár nagy része és a kórház mögötti parkerdő pedig zöld, kellemes kirándulóhely.

2022. júl. 5. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!