Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen a pók utca lakótelep?

Milyen a pók utca lakótelep?

Figyelt kérdés
Jó környék? Azt hallottam idősek laknak arrafelé ezért csendes, mit gondoltok?
2014. ápr. 22. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen kiemelt környék a panel lakótelepek közt.Hanem a legkiemeltebb.Az összetétel napról napra változhat.Ki az öreg?Ötvenéves korosztály?
2014. ápr. 22. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt csak hallottam :D Nem tudom mennyire igaz. Azért említettem meg.
2014. ápr. 22. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon kellemes hely, közel van a Dunai Római-part, és Csillaghegyen is jó átbringázni.
2014. ápr. 22. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Budapest legélhetőbb lakótelepe, szép környezet, a közelben van a Dunapart, másik oldalon a hegyek felé ott van a Mocsáros (nagy zöldterület), strand kettő is (Csillaghegyi és a Rómaifürdő). Nyugodt, békés környék, a lakások sem kicsik, viszonylag későn épült (1980-as évek második felében). Jó a közlekedése is, vannak boltok, Spar, a közelben van az Auchan is. Vasút még épül. És ott van Aquincum Múzeuma is.
2014. ápr. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!