Ha ugyanannyiba kerülne egy újépítésű, de kisebb családi ház és egy legalább 20 éves, de sokkal nagyobb családi ház, akkor melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Házvásárlás előtt állok és a településen, ahol családi házat keresek, kb. ugyanannyiba kerülnek a kisebb, újépítésű házak, mint a régebbi, de sokkal nagyobb házak. Választani még nem tudtam, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.2022. aug. 12. 01:12
11/11 anonim válasza:
Hát számomra ennyi infóból képtelenség leszavazni itt.
Hány embernek kell? Mik az igények? Mik a tervek? Mekkorák azok a házak és a régebbi az újhoz képest milyen szigetelésben, felszerelésben stb?
Ha csak a méret lenne a különbség nagyjából meg pár apróság, akkor nyilván akkora amekkorában a család jobban elfér túl sok felesleges hely nélkül.
Ha meg nincs család, akkor meg lenne e szándék gyerekre stb.
Lehet én gondolom túl, de mindkettő jó megoldás, de teljesen más körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!