Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha ugyanannyiba kerülne egy...

Ha ugyanannyiba kerülne egy újépítésű, de kisebb családi ház és egy legalább 20 éves, de sokkal nagyobb családi ház, akkor melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Házvásárlás előtt állok és a településen, ahol családi házat keresek, kb. ugyanannyiba kerülnek a kisebb, újépítésű házak, mint a régebbi, de sokkal nagyobb házak. Választani még nem tudtam, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre.

2022. aug. 12. 01:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát számomra ennyi infóból képtelenség leszavazni itt.

Hány embernek kell? Mik az igények? Mik a tervek? Mekkorák azok a házak és a régebbi az újhoz képest milyen szigetelésben, felszerelésben stb?

Ha csak a méret lenne a különbség nagyjából meg pár apróság, akkor nyilván akkora amekkorában a család jobban elfér túl sok felesleges hely nélkül.

Ha meg nincs család, akkor meg lenne e szándék gyerekre stb.

Lehet én gondolom túl, de mindkettő jó megoldás, de teljesen más körülmények között.

2022. aug. 12. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!