Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nettó 650 ezres fizetésre...

Nettó 650 ezres fizetésre vennétem fel 3 millió hitelt saját házra?

Figyelt kérdés

2022. júl. 30. 21:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
Bátyja, mire megkapod a hitelt, mert értékbecslés stb, eltelik a félév és összespórolod.
2022. júl. 31. 10:28
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Hát nekem most 300e ftos fizu mellett lett 17 millió Ft lakás hitelem úgy, hogy van már egy saját lakásom ami nagyjából 40 mill de kellett még egy sos be :-(
2022. júl. 31. 12:00
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
#10, 11: Ti mégis miről beszéltek? Hiteligénylés 2 e-mail meg egy személyes találkozás és megvagy, értékbecslő egy héten belül kint van. Utána még egyszer be kell menni a végleges szerződés megkötésére és kész 1-2 hónapot mondanak nulláról a teljes procedúrára, de csak biztonságból, 1 hónapon belül simán le lehet zongorázni az egészet.
2022. júl. 31. 12:15
 14/27 A kérdező kommentje:
Szabadfelhasználásűhoz be se kell menni. Nyomsz egy gombot másnap ott van a számládon.
2022. júl. 31. 13:15
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Szabadfelhasználásút 5 mill ig lehet pl cib appban azonnal igényelni beallitod mennyi kell mekkora a futamidő 3 pipa és pár másodperc után a számládon van, lakáshitel kicsit hosszabb nekem most úgy kellett még egy lakás, hogy apu nevén legyen ne az enyémen, ahhoz a fundamenta számlám apu nevére át kellett íratni (1 hónap) közbe értékbecslés az hamar megvolt kB 2 nap, munkáltatói igazolások anyutol aputol munkahely kiadta kB 1 hét ahogy a fundamenta és a megtakarítási számlám apu nevén volt hitel papirozas aztán hianypotlas aztán egy újabb hiánypótlás ha ezek nincsenek akkor 1 hónap valóban de így ezekkel együtt 3 hónap lett, mire az eladónak ki lett utalva a fundamenta lakáshitel utolsó vételár részlet, április elején kezdtem el intézni ezt a másik lakást és most vettem át június végén.
2022. júl. 31. 13:40
 16/27 A kérdező kommentje:
nem lakás hitelt, hanem szabadfelhasználásút akarok felvenni.
2022. júl. 31. 15:23
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés, h. sok-e (van akinek 20, Huf. is sok, másnak a havi 20 Mrd.se az). Szerintem van ahol 1 Fillért se szabad beletenni.

Úgy értem ezt, hogy pl. az Osztrák határ közelében tuti üzlet a hitelfelvétel(is), addig biharbürgözdön már a rágondolás is veszteség, nem hogy az akció.

2022. júl. 31. 16:32
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

13: "1-2 hónapot mondanak nulláról a teljes procedúrára"

Igen, erről beszélünk.

Meg én tapasztalatból arról, hogy pl. a Lakáskasszát egy örökkévalóság volt felhasználni, mert ahányszor bementem, annyi feltételt mondtak neki, míg a felhasználás napján is 2x kellett taxizni az ügyvéd és a bank közt, mert az a 3 ügyintéző is, aki csak aznap foglalkozott vele, mind mást mondott.

Ez több hét, ha munkaórában számoljuk.

Számlamegszüntetés dettó.

30 óra telefon, 5x fél nap bank, és még akkor se csinálták meg.

Kösz, ezt még egyszer nem.

2022. aug. 1. 03:12
 19/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem a fizetésedtől függ, hanem hogy hogy osztod be.

Van bőven olyan ismerősöm, aki 250-es fizetéssel kezdte és 500 felett keres, de ugyanúgy nem tud félretenni egy huncut vasat sem, mert egyszerűen csak többet költ: új ruhák havonta, új autó, új mobil, többet költ szórakozásra, stb.

Lényeg a lényeg, nem a fizetésed nagysága számít ilyen téren, hanem a Te pénzügyi tudatosságod. :)

2022. aug. 1. 18:46
 20/27 anonim ***** válasza:

#14: nem tudom vágod-e de személyi kölcsönöknek (nepi nevén uzsora) igencsak durva kamata van.

650-es fizuval a 3 misi nem az a tetel amire hitelt kéne felvenni.

2022. aug. 5. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!