Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vettèl fel mostanabàn hitelt?

Vettèl fel mostanabàn hitelt?

Figyelt kérdés
Mennyi penzt mennyi idore?
2022. júl. 30. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Talán csak annyit bánok, hogy nem vettem hamarabb lakást. Ha tudom, hogy csak az adott kerület fér bele, akkor ott lehet, hogy 2-3 évvel korábban már tudtam volna venni nagyságrendekkel olcsóbban és a nagyja ki lenne fizetve.

De ez nagy "talán", a múlton meg nem rágódunk.

Másik oldalról meg igazi "last minute" vásárlás volt.

21-ért vettem egy 2 szobásat, igaz ótvar lepusztult állapotban és rá kellett költeni még milliókat, viszont most ugyanez 30+ lenne, amit már önmagában nem tudnék kifizetni, nem hogy még fel is újítsam.

2022. júl. 31. 09:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Illetve ahogy írtam 55 ezer a törlesztő és ebből is csak 30 amit "bukok".

Hol találnék 30-50 ezerért akár csak egy szobát Budapesten?

Nem hogy albérletet aminek megszaladt az ára, korábban is "baráti" 110-ért laktam, most normális 2 szobás (panel) lakást nem találnék 150 alatt.

Ha csak a különbözetet félre teszem, azt jelenti, hogy 6-8 éven belül vissza van fizetve a hitel.

2022. júl. 31. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!