Vettèl fel mostanabàn hitelt?
Figyelt kérdés
Mennyi penzt mennyi idore?2022. júl. 30. 18:46
1/12 anonim válasza:
Örülök hogy végre szabadultam a banktól.
Már annyi sárga csekkem van,lehet velük fűteni is .
2/12 anonim válasza:
Igen, pár hónapja, sokat, hosszú időre. Telket vettem, amire építkezni akartam volna. De így nem tudom mi lesz.
3/12 anonim válasza:
19 és fél évvel ezelőtt vettem fel hitelt 20 évre.
4/12 anonim válasza:
Ha most elszabadul az infláció mindenedet elbukhatod egy minimális kölcsönnel is akár
5/12 anonim válasza:
Fél éve, 20 millió havi 100ezer a tőrlesztő
6/12 anonim válasza:
Lassan 1 éve van hitelem. Lakáshitel, 9 millió Forint 20 évre, 10 évig fix törlesztővel.
55 ezer Forint a törlesztőm, amiből átlag 25 ezer a tőketartozás és 30 a kamat. Így nézve tulajdonképpen csak a kamatot "bukom" ami még mindig nagyságrendekkel jobb mint a korábbi 110-120 ezrek albérletre meg szobabérlés idegenekkel.
Még pont kifogtam a relatív kedvező hiteleket.
7/12 anonim válasza:
Áprilisban vettem fel 19 M Ft építési hitelt, 20 évre, 10 éves kamatperiódussal. 140E a törlesztésem.
8/12 A kérdező kommentje:
Megbàntatàtok?
2022. júl. 31. 07:10
9/12 anonim válasza:
#8: egyik nem azt gondolom igen, másik nap, hogy nem. Majd ha kész a terv és megkapom a kivitelezői ajánlatokat, akkor tudom eldönteni véglegesen.
Nyilván befektetésnek nem rossz akkor sem, ha nem lesz semmi a házból mostanában.
10/12 anonim válasza:
Nem, azóta kész a házam, most költözök át, áldom az eszem, hogy nem hallgattam az “okosokra” és vártam ki, hogy vége legyen a járványnak (közbe jött a háború is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!