Sima lakáshitel esetében beleköthetnek abba, hogy nem volt fűtés a fürdőszobában?
Figyelt kérdés
Valaki járt már úgy, hogy sima fogyasztóbarát lakáshitel esetében belekötöttek abba hogy a fürdőszobában nincs fűtés? Jelenleg ha olyan az idő egy kis elektromos fűtővel melegítik. Más nincs a lakáson ami problémás.2022. júl. 6. 11:51
2/7 anonim válasza:
a fürdőszobába kell fűtés! Igen, beleköthetnek! Méghozzá nem olyan, hogy öt percre beteszek egy kis ventillátoros valamit..
(ezzel párhuzamosan vagy szellőzés, vagy páraelszívó)
3/7 anonim válasza:
Olyan lakás ahol pl teljes fűtéskorszerűsítésre szorul nem is hitelezhető akkor? Sztem lakáshitelnél ez nem annyira játszik, inkább CSOK esetén lehetnek feltételek. De ha pl mobil hűsugárzó nem is elfogadott valami infrapanelt fel kell tenni, olyan nincs hogy elektromos fűtés nem támogatható.
4/7 anonim válasza:
CSOK-nál belekötnek ha nincs fűtés a fürdőszobában! De elfogadnak elektromos fali fűtőtestet.
5/7 anonim válasza:
Utolsó kettő jól írja, CSOK-nál szempont csak a fürdőszobai fűtés. Nálam nem volt és az értékbecslő meg is kérdezte, hogy ugye nem CSOK-ot akar a vevő. Mondtam neki, hogy nem azt akar, csak sima hitelről van szó. Erre pedig azt mondta, hogy "ja, akkor nem probléma". Nem is lett probléma.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki, én is így gondolom, hogy ez egy csok kitétel.
2022. júl. 7. 07:11
7/7 anonim válasza:
Úgy tudom én is ,hogy csoknal fontos. Viszont nekem és és a mostani vevőmnel is kritérium volt. Nekem volt, így nem zavartak el. Nem tudom, hogy ha nem lett volna mi lett volna... De nálunk külön rákérdeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!