Érdemes megvárni míg visszaállnak a lakáshitel kamatok az 1-2 évvel ezelőtti szintre?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 09:05
1/6 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, kb. 17 évig nem esélyes, hogy visszaállnak.
2/6 anonim válasza:
Ha 17 ev nem is de 3-5 evig biztos hogy csak magasabbak lesznek, amig nem torik le az inflaciot emeles lesz, es mivel ilyen lassan emelik a kamatot az inflacio se lesz letorve egyhamar.
3/6 anonim válasza:
Sajnos nagyon olcsónak fog számítani még a mostani is ahhoz képest, ami most jön.
4/6 anonim válasza:
Át kell állni tartós bérlésre. Én még megúsztam ezt. Sajnos a szomszéd tehene dögöljön meg.
5/6 anonim válasza:
Kérdező nézz már historikus átlagokat, mert ez elég gáz, hogy ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal. Amilyen alacsony lakáshitel kamatok voltak kb. az utóbbi 1-4 évben, azok soha a büdös életben nem voltak korábban Magyarországon. Valószínű soha nem is lesznek már megint, vagy ha igen, akkor lehet évtizedek múlva.
10-20-30 éve mindig még a mostani magasnak tűnőeknél is magasabb lakáshitel kamatok voltak a jellemzőek. Nem az az "átlag" és a "normális", amit az utóbbi pár évben te megszoktál.
6/6 Chris88 válasza:
De miért kell lehurrogni és kioktatni másokat, 5-ös? Ennyire el vagy nyomva az életedben, hogy itt, névtelenül rúgsz bele a másikba? Nem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!