Lakáshitelt hogy fizetnél?
17 m Ft vételár (+ ügyvédi költség+680e Ft adó stb szóval inkább 18 m Ft a történet)
14,5 m Ft hitel van rajta
4,5 m Ft fundamenta 29e ft/hó majd 5 év múlva 37500ft /hó /15 éves hitel
10 m Ft/20 év kamatmentes hitel ami később szívás lesz mert csak jelenleg x évig kamatmentes
Szóval fizetnéd az alap törlesztőket vagy tolnál bele havi szinten minél nagyobb összegeket túlórával stb?
Nem igazan ertem ezt a fundamentas meg kamatmentes hitel dolgot. En kulfoldon vettem hazat hitelre, jo hosszu futamidovel.
Viszont tudok elotorleszteni, igy lehet sporolni a kamatokon. Valaszthattam volna a rovidebb futamidot, nagyobb torlesztovel de ha meg nem tudom kifizetni minden honapban akkor gaz van. Ezert maradtam az alacsonyabb torlesztonel es hosszabb futamidonel mert az alacsonyabb torlesztot siman kifizetem es ha van tobb penzem akkor elotudok torleszteni. Igy akar 5-10 evet is lehet sporolni, attol fuggoen hogy mennyit fizetek be pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!