El fogunk válni és a lakáshitelt én fizetném, mit várhatok a banktól?
Lakáshitelünk van de nemsokára el fogunk válni. A párommal megegyeztünk, hogy megkapom az egész lakást cserébe azért, hogy ő törölve legyen mint adóstárs, vagyis az adósságát én vállalnám át.
Nekem is ez így megfelelne, de mit várhatok a banktól? A szerződés fel fogják bontani, vagy esetlen rám nézve kedvezőtlenül módosítják? Családtámogatott kedvezménnyel vettük fel a hitelt, ez most el fog veszni, vagy továbbra is alacsony kamatot fogok fizetni?
Szívesen kérdezném ezeket a kérdéseket a banktól is, de attól félek ha megemlítem a helyzetet mindjárt gyanúsak lesznek és lehet felbontják a szerződést és kilakoltatnak.
Szia!
Mindenképpen kell új adóstárs. És ne számíts semmi jóra! Mármint én kerültem be volt feleség helyre adóstársként és másfél év kellett mire minden le lett papírozva, pedig a válás körül nem volt semmi hercehurca, a bank variált állandóan, pedig majdnem kétszer akkora keresettel mentem volna bele mint az előző adóstárs. Sok sikert hozzá! A családtámogatott kedvezményről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!