Volt már olyan ingatlan a tulajdonodban, amit csak pár évig birtokoltál? Mi volt ennek az oka?
Figyelt kérdés
Tehát megvettél egy ingatlant és rá pár évre, mondjuk 1-4 év, már tovább is adtad. Miért döntöttél így?2022. júl. 1. 16:39
2/7 anonim válasza:
Mert az árfolyamnyereségért eladtuk.
3/7 anonim válasza:
Mert képtelen voltam megszokni a lakás előtti autó-forgalmat, ami évről-évre nagyobb lett.
4/7 anonim válasza:
Mert akartam egy ingatlant venni, de csak olyanra volt pénzem, amivel nem voltam teljesen elégedett. Néhány év alatt viszont felvitte annyira az Isten a dolgomat, hogy a meglévőn lévő hitelt is kifizettem idő előtt és annak az eladásából + új megtakarításból tudtam olyat venni, amilyet pár évvel korábban is akartam.
5/7 mindentudó99 válasza:
Mert egy ócska házam volt amit meg a szüleim vettek bagóért nekem. Pár ev múlva nagy haszonnal eladtam
Rossz vályog haz volt
6/7 anonim válasza:
4-es helyzetében voltam 2* is. Apránként költöztem mindig kicsit jobba.
7/7 anonim válasza:
4es esete volt nálunk is.
Először csak egy 2 szobás lakás jött ki a pénzünkből, mert minimalizálni akartuk a hitelt gyerekvállalás előtt. De 4 évre rá már végre sikerült még több pénzt összeszedni, így tovább tudtunk lépni egy kényelmesebbe, ami már családi szemmel is jó lesz hosszabb távra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!