Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakásvásárlás után mi a...

Lakásvásárlás után mi a teendő a közös képviselővel?

Figyelt kérdés

Egy társasházi lakást vásárolok, jövőhéten lesz kulcsátadás. Ezután keressem fel a közös képviselőt? Mit fontos tőle kérdezni? Mivel sose laktam társasházba így ilyenek jutnak eszembe: mit tartalmaz a közös költség (szemétszállítás? Szennyvíz?) ? Hol tudom majd rendezni es milyen rendszerességgel a közös költséget?

Mivel a tulaj se lakott ott sose, ő se nagyon van képben. Miket érdemes kérdezni?

6ezer ft havonta. Debrecenben.

2022. jún. 25. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Erről nincs papír.

Amit aláiratna veled esetleg, hogy átvettél egy példànyt a házirendből, alapító okirat stb.

Mennyit kell fizetni, azt bemutatja az aktuális közgyűlési határozat jegyzőkönyvét amiben megszavazták.

A háznak van saját számlája ami szintén szerepel alapító okiban. Stb.

2022. jún. 26. 10:49
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Az amúgy eszedbe sem jutott, hogy gyakorikérdések helyett rögtön a közös képviseletnek írj?
2022. jún. 26. 17:59
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem. Azért nem mert bíztam abban hogy abszolut laikusként (vidéki, sose élt társasházban) kapok némi vezérfonalat a kérdéseimhez.

De ma beszéltem vele. :)

2022. jún. 27. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Le kell váltani!!!
2022. jún. 28. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!