Tárnokon milyen lakni?
Szia! Én Tárnokon élek 23 éve és egyetértek az előző válaszolóval. Az utóbbi években a társasházak miatt túlzsúfolttá vált, az újépítésű házakhoz általában zsebkendőnyi telek tartozik (amit sok esetben még a kis méret ellenére is képtelenek rendben tartani). Én nagyon sajnálom, hogy lassan alvóvárossá válik a település, épp a főváros közelsége miatt. Egészségügyi szempontból szerencsések vagyunk, Érden és Százhalombattán is fogadják a tárnoki lakosokat, de van helyi háziorvosi rendelés is. Nálunk a családból mindenki a helyi óvodákba/iskolákba járt, nekünk bevált (gimnáziumba, illetve egyetemre mentünk tovább). A közbiztonság szerintem átlagos, sok gyermek egyedül megy iskolába és haza onnan, én fiatal nőként sem érzem feszélyezve magam, ha este sötétben jövök haza.
Remélem még időben válaszoltam és tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!