Hol jobb lakni szerintetek pl. Pesten belvárosban vagy inkább külső város részekben kertes önálló házban?
Tudjuk előnye hátránya mind kettőnek megvan.
Belvárosnál közel van minden, nem kell sokat utazni, nem kell kertben dolgozni stb.
Kertes háznál nem kell úgy alkalmazkodni úgy a ház lakóihoz, közös költség, felújítás stb. magad ura vagy inkább, szabadabb, lehet kertben sütni főzni, kiülni stb.
Zárt lakóparkos max 50 m2 lakás portaszolgálattal, a belvároshoz közel.
Nem kellene kertvárosi családi ház, mert túl drágák, túl nagyok, állandóan kertet kell rendezni és mindig van rajta valami felújítani való, arról nem is beszélve, hogy a putris kerületekből oda járnak betörni a cigányok.
"Nem kellene kertvárosi családi ház, mert túl drágák"
Nem "nem kellene", hanem nem tudod megfizetni. Vagyis savanyú a szőlő.
Ezt lehagytad a kötekedés közben: " túl nagyok, állandóan kertet kell rendezni és mindig van rajta valami felújítani való, arról nem is beszélve, hogy a putris kerületekből oda járnak betörni a cigányok"
Neked talán élvezet egy hodályt takarítani és állandóan a zöldterülettel foglalkozni, nekem nem.
Nekem agglomerációban sorházban, társasházban, ikerházban kicsi kerttel.
A belváros tuti kiesett nálam mert zajos, koszos, rossz a levegő. Viszont szerintem az a jó, ha van óvoda, bölcsi, bolt, suli, játszótér gyalog megközelíthetően, ezért nekem a budai villanegyed sem tűnik ideálisnak. Ráadásul a nagyon gazdagok nem szorulnak rá egymásra, mert bérel bébiszittert/ápolót/sofőrt/kutyasétáltatót, ezért semmi kapcsolatod nincs a szomszédoddal, nem alakul ki igazi gyerekközösség, idősebbként is nehézkes ismerkedni.
Nekem nem az lenne az első választásom, ahogy családi házas övezetbe is ezért nem költöztünk, cserébe vettünk ugyanannyiért egy társasházi lakást kis kerttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!