Hát ba..zdmeg talán azért, mert lehet az ő lakása lesz és abban fog élni? :D
2022. jún. 9. 20:33
2/8 anonim válasza:
Gondolom anyuka bukszája fog nyílni, muszáj prezentálni a képeket.
2022. jún. 9. 20:43
3/8 anonim válasza:
Vagy feltérképezte az értékes dolgokat a lakásban, hogy megéri-e elvinni öket.
2022. jún. 9. 20:44
4/8 anonim válasza:
Vagy felteszi és hirdeti és amikor eladod, jön tartani a markát a jutalékért. Persze olyan dörzsölt ügyvéddel, amilyet még nem láttál. Vagy csaló és eladja ő helyetted és felveszi az előleget. Vagy tényleg az lesz, amit mondott. Majd meséld el, h mi lett.
2022. jún. 9. 23:05
5/8 anonim válasza:
O kinezi a lakast. A mozgaskorlatozott anyukaja fizet.
Kulonben az anyukaja is jott volna vagy jonni fog,ha a te lakasod eselyes.
Mi is csinaltunk egy rakas fotot a lakasokrol. Engem a gepeszet erdekelt. Suto fozolap mosogatogep allapota,markaja ,kora,,vizora van-e ,csapokat kidobjuk-e. stb stb. Ilyen reszleteket ingatlan.clm-on nem latunk soha.
2022. jún. 10. 03:39
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a te képeiden nem látszódnak olyan részletek, amiket ő fontosnak tart..
2022. jún. 10. 07:48
7/8 anonim válasza:
Amúgy most őszintén, szerintetek normális az az ember, aki azon akad fenn, hogy a leendő vevő lefényképezi a lakást? Mintha azon akadna fenn, hogy miért vesz a másik levegőt meg miért pislog?
2022. jún. 10. 09:17
8/8 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi probléma.
Én mikor mentem megnézni a lakást,amit utána meg is vettem.
Én is ugyanúgy kértem engedélyt,hogy készítsek néhány képet.Volt fenn arról is néhány kép,de pl.
Nem volt kép a hirdetésben teraszról,nem volt a spejzról se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!