Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van vki aki adott el panelt...

Van vki aki adott el panelt az utóbbi időben Budapesten a III. vgy a XIII. kerületben? Mennyiért kelt el?

Figyelt kérdés
köszi

2022. jún. 9. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:

42 millióba. De ez most így önmagában segít?

Nem fontos tudni, hogy mekkora volt adott panel, hogy hol volt?

Nem mindegy, hogy békásmegyer vagy vizafogó lakótelep. Utóbbi az egyik legdrágább a városban, előbbi még mindig olcsóbb mint sok másik.

2022. jún. 10. 11:50
 2/7 A kérdező kommentje:
csak mert látom hogy nem annyira kelnek el, azok amiket én kivalasztottam, de azokért 45 milliót kérnek. Nem tudom hogy mennyi most a reális ár, amiért most hajlandóak venni. 2 vagy 3 szobás volt a tied?
2022. jún. 10. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:

de értsd már meg kérdező, hogy nem lehet ennyi alapján, hogy panel és III és XIII kerület. Túl nagy a szórás...

Több info kell, konkrét utcák, emelet, állapot minden.

2022. jún. 10. 14:25
 4/7 A kérdező kommentje:
a faluház
2022. jún. 10. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
2 szoba felújított
2022. jún. 10. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A faluházban vettem majdnem lakást.

Tudni kell de akkor te is tudod ezt ha ott van lakásod hogy egy ósdi elavult eladási protokoll van ott. Ennek értelmében az ottani 886 (?) tulajdonosnak elővásárlási joga van a lakásra. Magyarul csak jobb feltételekkel tudja valaki eladni a lakását a piacon.

Két hétig ki kell függeszteni a vételi ajánlatot amit kap az ember.

Mindegyik lépcsőház aljában a lift mellett ott van ez. Javaslom menj végig és nézd meg mennyi az annyi. Amit ott látsz annyiért tudod majd eladni te is.

2022. jún. 11. 05:08
 7/7 A kérdező kommentje:
már kivették az alapító okiratból ezt a részt. Annyi csak hogy a lakásszövetkezetnek van elővásárlási joga. Bele is írtuk az adásvételibe, hogy elővásárlási joguk a lakóknak nincs, az eladó nyilatkozott, a bank is adott hitelt.
2022. jún. 11. 08:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!