Honnan legyen elég pénzem, pénzünk egy saját ingatlanra?
Hát pedig kezdjetek megbarátkozni a hosszú futamidejű, fixált hitelekkel, máshogy nem fog menni. Elsődleges dolog lenne az önerő megteremtése, akár ingázással, akár másodállással, akár babaváróval.
Tudom tré, és sajnálom magunkat (kicsit idősebb vagyok nálatok), de szívás. Én még épphogy tudtam venni 2 éve 15-ért agglomerációban, ma már 50-et ér. Nevetséges, biztos nem fizetnékennyit érte.
El kell döntenetek, hogy a kutya vagy a saját lakás a fontosabb mert egyszerre a kettő nem fog menni.
Vagy elküldöd az asszonyt strihelni és pár év alatt megvan egy ház ára.
Gyereket általában csupasz seggre vállalnak és az utána kapott segélyek megteremtik az egzisztenciát.
Azt is megvárhatjátok amíg örököltök.
Esetleg tanultok jobb szakmát és nyelveket aztán elhelyezkedtek háromszor ennyi fizetésért.
"Az albérlet rezsivel így majdnem 250"
Azosztigen.
Szerintem ez megoldható fele ennyiből is.
Háromszobás házat béreltek a Hűvösvölgyben, vagy mi ennyi?...
Kispesten 1,5 szobával ez 100 000 Ft lenne rezsi nélkül.
#4 Mutass nekem akkor kérlek olyan albérletet, ahol van kicsi kert, másfél szoba és jöhet 2 nagytestű kutya is. Hidd el nekem, kerestünk sokáig más albérletet, de amint meghallják, hogy 2 nagy kutya van, nagyon sokan visszakoznak, pedig neveljük őket szépen, nem romboló vadállatokról van szó.
#3 Valamennyit fog emelkedni talán az évek során, de ez nem lesz számottevő, nettó 20-30ezer forint kb. az idősebb kollégáink fizetése alapján.
#2 és #1 a kutyákat nem akarjuk kidobni csak úgy az utcára, volt nekik szegényeknek így is elég bajuk. Tudom, akkor meg marad ez... Vagy a hitel vagy egy másik szakma. A hitel gondolatával nem szívesen, de akkor tovább barátkozunk majd, a másik szakma meg érdekes kérdés. Az a "baj", hogy mindketten párommal imádjuk a munkánkat és tudunk neki élni. Nem tudjuk viszont, hogy csak azért, hogy több pénzünk legyen, megéri-e belefásulni egy másik melóba, addig, amíg jelenleg egy nagyon szívesen végzett munkával foglalkozhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!