Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha anyagilag telne rà vennénet...

Ha anyagilag telne rà vennénetek Budapesten egy nagyobb lakást (70 millió forint) a 19 éves gyereketeknek?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdi az egyetemet. Új építésű társasház a XIII. Kerületben. Hitel nélkül történne a vásárlás.

2022. máj. 28. 01:29
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
60%
Na mondjuk az igaz.
2022. máj. 28. 13:13
 42/49 anonim ***** válasza:
87%
Ha lenne pénzem rá, persze hogy vennék lakást, de 70 millából biztos hogy nem a 13. kerületben, ahova ingyen se szívesen költöznék. Inkább vennék ennyiből két kisebb lakást, egyikbe menjen a gyerek, másikba bérlő, aki kitermeli a gyerek rezsijét meg zsebpénzét.
2022. máj. 28. 17:40
 43/49 anonim válasza:
77%

Miért lenne kamu? Ennyire hihetetlen, hogy van olyan szülő aki tud venni a gyerekének lakást?

Kérdező. Szerintem nehéz kérdés, gondoljátok át az alternatívákat, lehet egyelőre kötvénnyel stb. jobban jártok. Egyelőre nem látni pontosan merre indul az ingatlanpiac. De ha vesztek sem lesz véglegesen rossz döntés, arra figyeljetek, hogy jó környéken legyek, új építésű lakópark stb. 11 és 12 kerületet is nézzétek nyugodtan szerintem (Buda).

Kocsi egyelőre nem létszükséglet, elég jó a közösségi közlekedés városon belül.

Én 23 éves vagyok , szegény családból, koliban lakom 5 éve. És keményen dolgozm már, mellette mesteren vagyok. Nekem a szüleim szegények, nem tudtak lakást venni nekem, sőt bérelni sem. Ezért ezt látom most legnagyobb nehézségnek, hogy legyen egyszer egy sajátom. Kevésbé lennék depressziós ha biztos helyem lenne egyetem után is.

Akkor is ugyanilyen vagy még keményebben dolgoznék. Mert tudnám, hogy mit kaptam. Nem lenne itt elkényelmesesdés. Ez nem ettől függ. Ez még nem az a szint. Sima lakás, kocsi mlg nem az a szint, hogy bármennyire is elkényelmesedhetne az ember.

Hajrá én szurkolk nektek, meg a gyereketeknek is.

2022. máj. 29. 16:14
 44/49 anonim ***** válasza:
60%
Nos, ha nem tudod az előzményket, akkor ne akrd azt mondani nem kamu. ezt a családi részlegből rakták már át ide és egy grammra ugyanilyen autós kérdésre íródott ki úgymond trollkodásként.
2022. máj. 29. 16:39
 45/49 anonim ***** válasza:
86%

Nyilvánvalóan troll kérdés,de azért felelek rá.

Mikor egyetemre mentem számomra,valamilyen szinten fokozatosan szűnt meg a szülői védőháló.

Tanultam majd eleinte fizették a szüleim a kollégiumot,majd mikor találtam diákmunkát fizettem én.

1 év után pedig pedig pár haverral kivettünk,közösen egy lakást fizunkból.

Most,ha belegondolok abba hogy mi lett volna akkor, ha szüleim egyből egy lakást a fenekem alá tesznek,amit nyílván 19 évesen az ember nem tudd még értékelni.

Szóval ha lesz majd gyerekem és,ha lenne is egy fölösleges lakásra való pénzem akkor se vennék egy 18-19 évesnek lakást.

Szerintem egy ponton el kell engedni a gyerek kezét.

Ez ugyanolyan,mikor azt látom,hogy emberek pórázon vezetik a gyereküket.

Ne azért ne fusson ki a kocsi elé,mert nem tudd, hanem mert van annyi esze.

2022. jún. 1. 20:13
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vennék
2022. jún. 1. 21:02
 47/49 anonim ***** válasza:
0%
neked nem hogy 70 milliód,hanem 70 forintod sincs te bohhóc
2022. jún. 5. 20:48
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nehéz rendbe tartani. 1 szobásat vennék.
2022. jún. 16. 21:50
 49/49 anonim ***** válasza:

Vennék én is inkább 2 kisebb lakást és az egyik kiadása kvázi fedezi a gyerek költségeit.

Ha meg haza akartok költözni, kirakjátok a gyereket, meg a bérlőt, eladjátok a két lakást és vesztek egy olyat, amiben élni akartok, ott ahol élni akartok.

2024. máj. 5. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!