Mit csináljak, kb egy év után se szerettem meg a házat, ahol lakok, amit vettem?
Figyelt kérdés
Áron alul sikerült megvenni egy házat, maga a házzal nincs semmi gond, lassan lehetne újítgatni, szépíthetni.
A kert is szép és nagy.
De a település szélén van, (most a szomszédság is rossz irányba változott).
Na szóval a világ végén érzem nagam meg ilyenek, pedig 15 perc kb beérni a városba, ahol dolgozok is.
Azthittem sikerül megszeretnem, mert ilyen feltételekkel lévő házat, pl ott a városban 3X ennyiért lehetne kapni. De nem sikerült...
2022. máj. 6. 10:09
2/19 anonim válasza:
1. eladod
2. átalakítod olyanra, ami neked tetszik
3/19 anonim válasza:
Nem az a bajod inkább, hogy magányos vagy??
4/19 anonim válasza:
Ha a szomszédság rossziránya még nem annyira szembetűnő, még most add el, mert azok csak szaporodnak majd.
5/19 A kérdező kommentje:
3.
De, az is benne van bőven a pakliban.
2022. máj. 7. 10:17
6/19 anonim válasza:
Sejtettem, azért írtam.
Én is egyedül lakok de elfoglalom magam.
7/19 anonim válasza:
En csak gratulalni szeretnek a jol atgondolt donteshez
8/19 anonim válasza:
Utolsó, gondolom még életedben nem döntöttél, az anyuci mellől...😕
9/19 A kérdező kommentje:
6. Azzal nincs gond, mert nem vagyok sokat itthon, de azért sem, mert nem is szeretek itthon lenni.
7. Van benne igazság, néha én is ezt mondom magamnak.
2022. máj. 7. 22:24
10/19 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Beértem az utcába és elfogott a hányinger. Kivártuk az öt évet és eladtuk. Nem sajnálok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!