Kis lakás (minigarzon) vásárlása Budapesten? Lehet egyedül lakni 15-20nm területen?
Szeretnék elköltözni a szüleimtől, viszont nem szeretnék elköltözni egy albérletbe, mivel azt pénzkidobásnak tartom, hogy másnak fizetek azért, hogy aztán ne legyen enyém a lakás, ezért inkább lakást vásárolnék akár még hitellel is.
Jelenleg nem áll nagy összeg rendelkezésemre, és hitellel együtt is csak egy minigarzont tudnék venni. De úgy vagyok vele, hogy ezt a hitelt max 6-7 éven belül (jobb esetben még előbb is végtörleszttessél) le tudom tudni, és aztán abból a lakásból tudnék venni egy nagyobbat vagy éppen ki tudom adni amely a következő lakásom törlesztőjének egy részét fedezné.
Ti mit gondoltok erről, szerintetek lehet lakni 15-20nm legalább 4-5 évig?
21/F
200 négyzetméteren laktunk 5 fős család, mikor tizenéves voltam, és most 36 négyzetméteren lakunk feleségemmel ketten, és mégis teljesen jól érzem magam itt. Nyilván más hozzáállást igényel, mint a nagy lakás, pl. csak akkor veszünk valamit, nem csak bútor, hanem ruha, műszaki cikk, vagy bármilyen használati tárgy, ha valamit le is selejtezünk. Aztán TV nincs, sosem volt, de soha nem is volt rá szükségünk, nincs kanapé se. Két íróasztal viszont van otthoni munkavégzés miatt.
Fontos az is, hogy mi eleve sokat megyünk ide-oda, nem vagyunk otthonülősek.
De némi kompromisszummal jól meglehet lenni ekkora területen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!