Érdemes olyan vályogházat venni ami teljesen le van csempezve?
Mai nap folyaman neztuk meg es most utana olvasva a valyognak dobbentem ra hogy nem lehet teljesen lecsempezni.
Egyebkent retszik az ingatlan latunk benne otletet hogy hogyan is lehetne az otthonunk viszont a fent emlitett kerdesen kivul meg az is aggaszt hogy az egyik helyisegbe a plafonon van egy melyebb repedes. A kepeket atbezve meg egy helyen is van egy joval vekonyebb. De ami mar a helyszinen is szemetszurt az hogy kivulrol pereg lefele a kulso reteg a fal also szakaszan. Statikust mindenkepp hivni szeretnenk a vegso ingatlannal amit vegul megveszunk. Ez volt az elso ingatlan amire azt mondtuk hogy igen tetszik annak ellenere hogy sok atalakitas lenne szukseges :/ De nem feltetlen szeretnem ha rank dolne. Az ingatlan 120 eves
Nekünk volt egy nagyszülőktől örökölt vályogházunk, alig hittük, hogy megszabaduljunk tőle, potom pénzért akkor is.
Folyamatosan beázott, nagyon gyorsan kihűlt, télen mire felfűtöttük kb a gatyánk ráment.
Nem lehetett rá emeletet húzni, de még csak képet sem tudtunk a falra szögelni, mert ugye nem mindegy hova rakod.. és igen, ez is repedt, keményen, a plafon is, a fal is….
Semmilyen vályogházat soha, semmilyen körülmények között sem.
Egy ház téglából van.
Na olvasgattam , ujra atbogarasztam a kepeket tuzetesebben majd az ingatlanost is felhivtam.
Az ingatlanos kinevetett hogy egy 120 eves valyog alatt hogyan lenne vizszigeteles?
Ennek megfeleloen mondtam neki hogy ezt utolag is megszoktak tenni hiszen levan rajva jarolappal. Ennek megfeleloen gondolom en van alatta beton is. Vegul mondta hogy ez egy szaraz kornyek ezert nem vizesednek a falak. Napokban volt egy nagy eso az sem latszodik meg meg a pincen sem.. vegul is csak annyira hogy a teto beszakadt de nem tudom szamit e valamit a valyognal? (verem) szamomra aggaszto volt hogy telibe le van burkolva az egesz haz.. mert ugy olvastam erdemes kihagyni legalabb egy reszt ahol tud elozzni. Kicsi penzunk van es meg hitelt is kell felvennunk nem szeretnenk egy szetdulo ingatlant. Az ingatlanosnak igertem hogy felkeresek egy statikust. Valaki ismer e esetleg valyoghoz ertot? Bar szamomra ez az info mar azt jelenti hogy MENEKULJ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!