Szerintetek az ilyesmi ingatlanok megérnek ennyi pénzt?
Csak egy példa:
Különben általánosságban érdekelne a válasz…
Ez pl. 540+ millió forint és oké, hogy V. Kerület, meg hogy ez egy nagy lakás…
De megér ennyi pénzt?
Ez a piaci ár, vagy ez speciel egy olyan hirdetés ami még nagyon sokáig kint lesz, mert ennyiért a nagyon gazdagoknak sem kell?
Sok hasonlót láttam, akár a IX. kerületben is…
Érdekes nekem, hogy ezekben a házakban szokott lenni medence, szauna, meg edzőterem, de nem a lakásban, hanem közösségi, amit a többi lakóval megosztva használhatsz “ingyen”.
Ez így kinek éri, meg?
Mert szerintem az árát illetően ez az a kategória, ahol már elvárható hogy a lakáson belül legyenek ilyenek, privát használatra…
Elég sok budai villát lehet venni ennyi pénzért, ahol van úszómedence, szauna, stb.
akár helikopter leszálló pálya… És azok privát kertesházak.
Itt meg csak külön bejáratú lift sincs.
De ha valaki ilyet vesz, akkor kicsit olyan mintha egy szállodában lakna, nem?
És kb. havi 1-1.5 millióért ilyet lehet bérelni is, vagyis ha ilyet veszel még azt sem fogják tudni a vendégeid, hogy kifizettél e 540 milliót vagy csak évi 20 millióért béreled… Persze biztos ez sokakat nem érdekel, én sem vagyon a veretés híve, de hogyha lenne 540 millióm arra, hogy otthont vegyek, akkor azért szeretném hogyha egyértelmű lenne, hogy hozzám tartozik.
Ti mit gondoltok?
Ha ilyen pénzekért vehetnétek otthont, akkor gondolkodnátok ilyenekbe?
Ez meg egy amcsi énekes 200m2-es villája, igaz ez drágább valamivel mint az V. kerületi nagypolgári lakás, de ez Los Felizben van és a teraszról látszik a Hollywood felirat.
Tehát pl. ez a ház kb. 18 százalékkal drágább mint az V. kerületi, de nem Budapesten van, hanem Los Angelesben!
Oké, ez “csak” Georgia, de akkor is az USA.
És ez kb. 40 millió forinttal OLCSÓBB mint a linkben szereplő magyar lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!