Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Igaz hogy a panelokat már...

Igaz hogy a panelokat már 40-50 milliókért dobálják?

Figyelt kérdés
Nem követem az ingatlanpiacot csak a facebook feldobott egy hirdetést hogy egy győri 67 nm-es panel 45 millióért árulják. Kicsit meglepett mert én anno 10 millióért vettem a panelom és már akkor is hüledeztek anyósomék hogy túl sok pénz egy lakásért.
2022. márc. 18. 22:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Most jön csak a feketeleves: közel a két számjegyű lakáshitelkamat:

[link]

Nah kíváncsi leszek, hogy ha valóban kétszámjegyű lesz a lakáshitel kamat mennyit változtat a helyzeten. Mert ilyen kamatokkal fele akkora hitel is baromi drága lehet.

2022. márc. 21. 17:39
 22/25 anonim ***** válasza:
Igaz! Sőt Gazdagréten már 45 milliótól indul egy kétszobás lakás.
2022. márc. 28. 12:25
 23/25 anonim ***** válasza:
Gazdagrét egy totál gané rész. Nem értem mit esznek rajta. Akkor már inkább Kelenföld.
2022. márc. 28. 15:12
 24/25 anonim ***** válasza:
#23 Azért annyira nem rossz de totál túl van árazva. A "márkanevet" is meg kell fizetni.
2022. márc. 28. 15:24
 25/25 anonim ***** válasza:
A márkanév valahol azt takarja hogy élhető környêk. Gazdagrét nagyon kinn van,de Kelenföld totálisan megfelel/ne.
2022. márc. 28. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!