Hogyan fogok lakást/házag venni ?
Sziasztok.
25 éves vagyok, egyedülálló, Mo. Nyugati felében élek.
Keresek nettó 250e ft-ot. Egy lakás ára, amire költeni kell 20millió forintnál kezdődik.
Nem jár a 25 év alatti adó kedvezmémy, a csok, a babaváró ugye nem játszik.
Hogy a fenébe fogok tudni egy saját lakást venni ?
Jelenleg otthon lakom, a család nem tud segíteni sajnos.
Egyszerűen nincs semmi ötletem.
Nektek, bármi tipp, tanács?
Köszönöm.
40-es, ez tuti, hogy vissza fog ütni. Én is ismerek olyat, akinek kb. semmi, de semmi esélye nem lett volna másképp "saját" lakáshoz jutni, így a munkahelyén összejött kb. az első pasival, 5 hónap után összeházasodtak és most felvették a CSOK-ot, a babavárót, meg a létező összes konstrukciót.
Szerintem ez végtelenül szomorú és szánalmas is egyben.
Igen én is ezt látom sok esetben. Felelőtlen és veszélyes. Mi, úgy hogy több gyereket is szeretnénk (mert ez a szívünk vágya) még így sem merjük aláírni például a három gyerekre a csokot. Mert bármi történhet ne adj isten és itt még csak nem is arra gondolok hogy esetleg tönkre megy a kapcsolatunk. Túl sok a változó benne.
Még így is százszor atszamoltuk a hitelt is és ennél többet be sem mernénk vállalni. De sokan simán 30-40 milkat felvesznek. Én nem tudnék nyugodtan aludni.
40-es voltam
Én 3 éve dolgozok kint.
Folyamatosan durran az ingatanlufi, dőlnek be a hitelesek, forint is folyamatosan gyengül, stb. stb.
Aztán itt tartunk ahol.
Lassan a fizetés nagy részét lecsípi a benzin oda drágulunk, aztán itthon tankolok olcsón...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!