Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Most állok lakás vásárlás...

Most állok lakás vásárlás előtt! Elég jó árba van az átlaghoz képest bérházról van szó de földszinten?!

Figyelt kérdés
Ismerős azt mondta földszintit ne vegyek mert nehéz befűteni télen? És nehezen tudom majd eladni később?! A pozitívum az hogy öreg,nyugdíjasnak eltudom adni mert nem kell lépcsőzni? Szóval a földszinti lakásokat nehezebben veszik tényleg?

2022. febr. 19. 09:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
4. emeleten lakom, nincs lift, sokkal jobb fent lakni, mint lent
2022. febr. 20. 11:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Most albiban vagyok. Földszint kertkapcsolatos. Könnyen bekoltoztem és könnyen ki is fogok költözni. Déli fekvésű kicsi lakás. Fűtést lekapcsoltam. Ha süt a nap egyből felmelegszik. Hátránya h liftes ház így a lift is bent van a rezsiben és soha nem fogom használni. Teraszajtot nem lehet nyitva hagyni mert bejönnek a macskák.
2022. febr. 20. 12:29
 13/19 anonim ***** válasza:

9:

A környékemen 3 és 4 emeletes házak vannak, lift nélkül, a hirdetések fele földszinti, és a 3. és 4. emeletieknél jóval olcsóbbak, mert nagyon kevés embernek kell.

Jó lenne, ha az lenne, amit mondasz, mert egészséges fiatal párként nekünk jó lenne 3. vagy 4. emeleti, sajnos azonban abból ritkán lehet jó áron jót kifogni, mert hamar megveszik.

2022. febr. 20. 17:10
 14/19 anonim ***** válasza:

13: A piac lokális, nem mindegy, melyik országrészről van szó, stb.

Itt Pesten minden háztömb minden szegletében más a helyzet.

2022. febr. 20. 17:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14:

Eddig bármely helyen, ahol néztem, a földszintiek voltak a legoclsóbbak, kíváncsi lennék olyan környékre, ahol nem így van.

2022. febr. 20. 17:18
 16/19 anonim ***** válasza:
15: Az 1.-t kérdezd, ő hol látja ezt az árképzést.
2022. febr. 20. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha kiakarod adni, akkor jó, mert kiadásnál nincs akkora árkülönbség. De én ha lakást nézek, első dolog amit beállítok, hogy min. 1. emeleti. Laktunk magasföldszinten, hideg volt, zajos, koszos és sötét. Soha többé. Most 1. emelet, nem sokkal magasabb, mint az előző, de fűtenek alattunk, és világos.
2022. febr. 21. 05:25
 18/19 anonim ***** válasza:
1: nem tudom mikor volt valah is előny a földszint. Hallod ahogy az ajtót csapkodják, mindneki jön-megy, az sem véletlen, hogy be van rácsozva az összes ablak és erkély, szerinted miért? Biztos mert olyan biztonságos.
2022. febr. 21. 13:30
 19/19 anonim ***** válasza:
18: akkor előny ha nem akarnak sokat mozogni/lépcsőzni. Egy 80 éves néni nem szívesen megy fel a 3.-ra.
2022. febr. 21. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!