Most állok lakás vásárlás előtt! Elég jó árba van az átlaghoz képest bérházról van szó de földszinten?!
A földszinti lakások csak akkor nehezebben eladhatók ha a házban lift van. (a lift költségeit fizetni kell de nem használod)
Ha nincs a házban lift, akkor a földszint előny és ez az árban is megmutatkozik.
En eltem foldszintiben, nekem annyira nem jott be, bar nyilvan ez csak egy lakas volt, a tobbi nem tudom milyen lehet.
Sotet, koszos (valahogy sokkal tobb por volt es gyakrabban kellett takaritani, mint a jelenlegi lakasomban) hideg volt.
Nem vennék. Én albérletben voltam az elsőn 3 évig, de nagyon hideg volt, alatta csak tárolók voltak. És mivel csodás központi fűtésünk volt, ezért befűteni lehetetlen volt...
Most ugyanott lakunk de a harmadikon és ég és föld a különbség hőérzetben.
Az meg a másik, hogy beláthatnak.
Laktam magasföldszinten, be nem láttak - ugyan . de én megfagytam. Mindemellett penészesedtek a falak is!
Nem szeretnék ismét hasonlót, vagy csak nagyon körültekintően,
1:
"Ha nincs a házban lift, akkor a földszint előny és ez az árban is megmutatkozik."
Bocs, de ez egyszerűen nem igaz, tévedés. Nézd meg ingatlan.com-on olyan környéken, ahol legfeljebb 4 emeletes társasházak vannak, így nincs lift. Mindig a földszinti lakások a legolcsóbbak, és azokból van a legtöbb hirdetve, mert azok mennek el a leglassabban.
Mert idős, beteg embereknek ugyan előny, de ők már kisebb eséllyel költöznek, ellenben a lakás vásárlók többségének hátrány. Földszinten alattad nincsen, aki fűt, az ablakod ha utcára néz, jóval zajosabb, a levegő is rosszabb, porosabb, általában sötétebb is a lakás. Jóval több a hátránya, mint az előnye.
9/9: Nem, 4 emeletes nemliftes házban a 3.-4. emeletiek a drágábbak, mert az átlagember nem szeret lépcsőzni. 1. emelet a legjobb.
Annyiban igazad van, hogy megvan a földszinti hátránya, de azért a 4. emelettel ne vegyük már egy kalap alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!