28 évesen megéri garzont venni, vagy inkább izzadjak ki mindenképp valahogy egy 1,5 szobás lakásra valót?
Azt tudom egyedül elférnék egy ilyen lakásban, ami 30-40 négyzetméter közti. De én őszintén szólva szeretnék belátható időn belül megint párt, akivel egy idő után együtt is laknék és egyszer majd családot is. Persze lehet ez nem úgy alakul majd, de a lehetőségét fenn szeretném tartani.
Hitel nélkül garzont tudnék venni, igaz abból belvárosi modern téglát is, vagy még néhány millió hitellel egy 1,5 szobás panelt is valahol kint a lakótelepen. Én most sok hitelt egyelőre nem szeretnék felvenni, mert 28 évesen egyedülállóként nem akarom nagy hitellel lekötni magam.
Én 1,5 szobásat venném, mert komfortosabb.
Mivel 28éves korodra félreraktál 20 milliót, nincs értelme külföldön dolgoznod.
Hitel meg nem gátol a költözésben, el lehet adni azzal is.
Viszont, ha hitelt veszel fel érdemes annyival többet hogy akár egyből felújítsd valamennyire az igényeidnek megfelelően.
4% illeték, 1-1,5% ügyvédi költségekkel számolj pluszba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!