Hol lakik a 17.kerület “krémje”? Melyek a legjobb környékek, utcák, területek? Esetleg 18., 19. kerület legjobb részei (itt is minél pontosabban lenne a legjobb) Mindenképp KERTES HÁZ érdekelne.
XVII. kerület: Rákoshegy kivételével minden része jó.
XVIII. kerület: Liptáktelepet és Rendessytelepet kerüld, a többivel nincs gond.
XIX. kerület: A három közül ez a leggázosabb, de nyilván nem életveszély... Kispest-Kertváros városrész számít a "krémnek".
Osztom az egyes véleményét, hogy egy betörő lehetsz.
(Házat nem így szokás venni.)
A 17.-ben lakom és igen sok "kedves és maradandó meglepetés" várja az utcánkba betévedő betörőket.
Várunk szeretettel...
Mi az, hogy nem így szokás házat venni? Ez egy olyan fórum, amin tudtommal véleményeket is lehet kérni.
Nem hiszem el, hogy egy teljesen ártalmatlan kérdésből kiindulva ilyesmiket feltételeznek az emberek.
Én szégyelném magam..
Miután konkrétan a jómódúak után érdeklődtél, senki sem olyan hülye, hogy bevegye a kamu dumádat.
Szégyellheted is magadat, mert még betörőnek is lúzer vagy.
Kisgyerek, nincsen neked 200milliód egy ilyen cs.házra.
A rendőrök meg úgyis elkapnak az ip címed alapján.
Az utóbbi két "válaszadó" tökéletes látleletet nyújt a jelenkori magyar társadalamról, egymáshoz való viszonyunkról s arról, miért tart itt ez az ország.
Hogy azért én is hozzátegyek valamit: a Wekerletelep (19. kerület) reneszánszát éli, bár előkelő környéknek nyilván még túlzás lenne nevezni. Kispest inkább lakótelepekben "erős", bár akad ott kertes házas negyed is. A 17. kerületben talán Rákoskert a leginkább fejlődőképes városrész. Szerintem Rákoshegy se rossz, legfeljebb az alacsonyan szálló repülők lehetnek ott zavaróak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!