Kornel0427 kérdése:
Remélem hogy ti a segítségemre lesztek autó vásárlás előtt vagyok pontosabban már 4 hónapja keresem a legjobb döntést, nem tudok dönteni az én szívem valasztotja az egy alfa 159 dizelben de nem merek bele vagni ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2016. nov. 24. 22:47
3/8 anonim válasza:
Ha meghalsz érte és tudod, mibe ugrasz bele, akkor ne vacakolj! A 2.4 JTD is jó motor, de az 1.9 JTD is megbízható, a 150 lóerőset keresd. Sajnos az első generációs 159-esek nagyon nehezek voltak, ezért a mentedinamika korlátozottabb, de gyönyörűek és nem olyan megbízhatatlanok. Nagy előnye még a márka fanatikus tábora, közössége, ahol rengeteg segítséget kaphatsz.
www.alfaamore.hu
5/8 anonim válasza:
Vedd meg. Én egy másik típussal voltam így. Fiatal koromban is elájultam tőle, aztán egy autóvételnél a Feleségem tatálta meg. Rettentően féltem(nagyon rossz hírű sajna), de belevágtunk. Azóta (3 éve) minden nap boldogan ülök bele, minden percét élvezem az autózásnak, és még baja sem volt.
6/8 anonim válasza:
Ha az ember jozan eszere hallgat Suzukit vesz ha viszont a szivere Alfa-t.Az utcankban van egy 159-es (fekete kombi bezs belso) 2,4 JTD a haver ugy feszit benne mint pok a lucernaba le se lehet torolni a vigyort a keperol.A multkor amyosom tavozott tolunk az asszonnyal alltunk kint a haz elott mikor elment elottunk az Alfaval a haver. Nekem beparasodott a szemem az asszony meg azt hitte hogy annyira sajnaltam amikor az anyja elment.Persze este kiderult a szitu es jot nevettunk az egeszen mert amikor megismerkedtunk nekem is Alfam volt.Szaz szonak is egy a vege vedd meg nagyon jol fogod erezni benne magad.
7/8 anonim válasza:
Vedd meg mindenképpen, egyszer élünk. Ha meg nagyon rossz lesz, akkor meg eladod.
8/8 A kérdező kommentje:
Jó olvasni hogy nem csak én vagyok még halva érte,a szívem mélyén mindig alfára vágytam,az élet fintora hogy ahoz képest g astrám van semmi gondom az astraval költség mentes már 3 éve de hiányzik belőle az érzés most már biztos hogy alfát veszek 😀
2016. nov. 25. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!