Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Utána lehet kérdezni egy...

Utána lehet kérdezni egy lakatlan háznak? Hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy ház az utcánkban, egy régi, romos, rossz állapotú családi ház. Már évtizedek óta nem lakja senki, az utcában elő időseket megkérdeztem, azt mondták, régen egy idősebb német nő jött nyaralni ide, de már nagyon régóta nem jön.

A ház pedig egyre borzalmasabb állapotban van.

Ha én meg akarom ezt a házat venni, hol kezdjem el? Egyáltalán ki adhatnak nekem bármilyen információt róla?

Köszönöm a segítséget!

2022. jan. 27. 08:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
69%

Ahogy a 8-as mondja interneten le lehet kérni a földhivatal honlapján is a ház adatait, ha tudod a címet / helyrajzi számot. A helyrajzi számot is meg lehet találni a neten térképeken.

Én pár hónapja egy haveromék házára voltam kíváncsi és előbb megnéztem a helyrajzi számát a neten egy térképen, aztán a földhivatal honlapján lekértem ez alapján a ház tulajdoni lapját. Ezek nyilvános adatok, bárki lekérheti bárkiét.

2022. jan. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!