Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennél egyedülállóként kertes...

Vennél egyedülállóként kertes házat?

Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 19:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen környéken. Egy lepattant falu szélén, ahol sötét a lakóközösség nagy százaléka, ott nem. Normál környéken egy kisebb 50-60 nm-es jó állapotú házikót simán megvennék egyedül, nőként, ha elbírja a fizetésem a karbantartását, fenntartását. Kritérium lenne, hogy az udvar se legyen túl nagy, hogy ne kelljen annak a gondozásával töltenem a fél életem.
2022. jan. 26. 14:21
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

A közös udvaros társasház, nem sorház...ne keverd a kettőt.Sorházpl.

[link]

lehet akár 1 szintes is.Mindenkinek külön lekerített kert ill külön bejárat, nem mész át a másikon.Mintha többes ikerház lenne...

2022. jan. 26. 15:56
 33/35 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó vagyok...még annyit elefelejtettem, hogy az árak simán vetekednek egy különálló családi házéval....

[link]

hátul pedig mindenkinek saját lekerített kertje van.Nincs átjárás egymáson.

Hol laksz?

2022. jan. 26. 16:12
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Vennék,gyümölcsfákkal,virágokkal és egy macskával.
2022. jan. 26. 21:17
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egyedulallo de egyedulallokent is csak hazban laknek. Vanak kis hazak is, ilyen a mienk is, 2 szoba, furdo, nappali, mosokonyha. Nem nagy, nem kerul sokba karbantartani es a kerti munka is csak osszel van sok a lehullo levelek miatt de nyaron csak 2 hetente levagoma fuvet es ennyi. Nekem ez megeri mert a hazam elott tudok parkolni es nem kell parkolon osztoznom idegenekkel. Hatul meg van egy kis epulet ahol a szerszamokat tudom tarolni.
2022. jan. 28. 03:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!