Mennyire éri meg nagyon olcsó, régi lakást venni és azt felújítani?
Ezek konkretan bontando hazak kerdezo.
Ebben az esetben semennyire se eri meg, de te tudod. Jobban jarnal egy ures telekkel, (mar ha vegtelen penzed van es epitkezni akarsz), mert a bontas se 2 forint. A covid ugy hatott az arakra (legalabbis a mi videki varosunkban), hogy 2 ev alatt atlagosan 5 millioval lettek dragabbak az ingatlanok. Ezt onnan tudom, hogy pont 2 eve keresgelunk, de vegul most vettunk hazat, mert ha tovabb varunk, orokre albiban ragadtunk volna szerintem.
Az egyetemista epitesz haverodra meg nem nagyon alapoznek, egyreszt, lehet, hogy el se vegzi, masreszt meg egy epitkezesnel nem a tervrajz a legdragabb tetel.
a kérdésben lakást kérdezel, aztán meg házakat mutatsz példának.
Lakást vettem nagyon lepusztultat, és nagyon megérte. Igaz, hogy akkor alapból is lent voltak az árak, mestereket pedig nem volt gond találni. Most más a helyzet.
15-ös, én nem hiszek ebben a sok mindenhez értésben, a szakmunka szakmunka, víz/villany/szennyvíz szaktudáshoz kötött. Ráadásul egyedül lehetetlen felújítani egy lerobbant házat.
A kérdező is inkább a barátjában bízik...aki majd esetleg kedvezőbb árban vállalja.
Úgy gondoltam, szakképesítéssel.
Mindent nem lehet lefedni de azért ha a nagy része megvan úgy már megéri.
Én például villamosmérnök vagyok és utána csináltam egy villanyszerelő és egy vízszerelő képzést.
Azon gondolkozom kéne egy kőműves képzés is bár még nem látom át a képzéseket mióta változott okj.
Amit inkább másra bízok az a tetőfedés és gázszerelés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!