Mit gondoltok arról, hogy szuper helyről, téglaépítésű gáz-cirko fűtésű lakásból ami közel van a belvároshoz, ki akarok költözni az agglomerációba vályogházba, ami konvektoros fűtésű, csak azért hogy legyen minimum két szobám és egy kis kertem?
Semmit sem gondolok. Mindenképpen tedd azt, amire szükségedvan, ahol jól érzed magad, amire vágysz.
A vályogháznál készülj fel, hogy nem tudsz mai luxust szépséget beletenni, bármilyen egyszerű felújítással tönkreteheted az életedet benne. Nagyon meggondolandó, és utánajárást kíván, hogy mit csinálhatsz azzal az épülettel.
Azt gondolom, hogy a vályoghazból nehezen vagy sehogysem fogod tudni kivenni a pénzed. Annyira nem likvid mint egy belvárosi garzon.
Az ember élete változhat erre kell gondolni a vételnél is. Ami most felel meg az nem biztos, hogy 5 év múlva megfelel.
Egy 33 m2-es belvárosi garzonért, aminek az ára 1M/m2, azaz 33 millió, simán kapsz az agglomerációban normális téglaházat is.
Tudom, mert én is ilyenben lakom és nem is rossz helyen.
Szerintem először tájékozódj és utána amit választottál megbeszélgetjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!