Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Debrecen úgy írják rettentő...

Debrecen úgy írják rettentő biztonságos lett (pl. be[nem]törések esetén). Tőszomszédságbeli falakra (kisvárosokra) is igaz ez? Vagy az ottani községek többsége eldugott nógrádi-szatmári falvak szintjén áll betörések, rongált nyílászárók tekintetében?

Figyelt kérdés
Feltételezem amelyik meg nem, és igenis biztonságosnak mondható, ott meg 60-70 millió forintoknál kezdődnek átlagos 150-180 nm-es (megszokott kétszintes szoc-modern) családi házak?

2022. jan. 11. 19:50
1 2 3
 21/22 Fingkirály ***** válasza:
100%
Egyébként a kutyánál ne az a truváj, hogy megeszi-e a betörőt vagy az lefújja-e, hanem hogy "biológiai riasztóként" működik, rohadt hangos, és ha eljezd valakit mérgesen-figyelmeztetve megugatni, másodperceken belül az egész környék kutyaugatástól zeng. Ezért körüli a legtöbb betörő a kutyás helyekt inkább, mert a kutyák már messziről előre jelzik, ha valaki mem oda való járkál a környéken, és így már nehzebb feltűnés vagy szemtanú nélkül bemenni valahova.
okt. 13. 18:13
 22/22 anonim ***** válasza:

Debrecen, Újkerti lakótelep.

Este 9 körül értem haza. Beálltam a garázsba, aztán húztam fel, mert nagyon fáradt voltam.

Hajnal 3-kor nyomják a csengőt. Ki a búbánat lehet? Valaki eltévesztette a házszámot?

Annyira erőszakos volt, hogy csak felkeltem, kérdezem ki az?

Rendőrség.

Na, b+...

Kinyitom az ajtót ott áll egy rendőr: magáé az a garázs a ház alatt? Igen.

Akkor öltözzön és jöjjön velem.

Lementem, ott is egy rendőr (autóval) és a garázsom tárva nyitva.

Mondják, hogy másfél órával ezelőtt erre jártak és látták, hogy a szél ki-be csapkodja az ajtót. Nagy nehezen kiderítették hogy ki a tulaj, és így megkerestek. Nézzem meg, hogy mi hiányzik a garázsból. Megnéztem: az égvilágon semmi. Az autóból sem. Akkor további jó pihenést, csak most már ne mellé zárjam az ajtót, mert nem szeretnének megint egy órát itt szobrozni... én barom, tényleg mellé zártam a zárat, és este 9-től hajnal fél kettőig tárva nyitva volt minden - és semmim sem tűnt el.

Azért ez így igen megnyugtató. (a rendőröknek ezúton is köszönöm az őrzést!:)

okt. 13. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!