Csillagtelepen a Szabadság utcában néztem egy eladó lakást a Sparral szembeni oldalban. Milyenek a lakóközösség? Változott-e a környék az utóbbi két évben? Mennyire biztonságos?
Figyelt kérdés
Csepel, Csillagtelep, Szabadság utca2021. dec. 6. 13:51
1/2 anonim válasza:
Sokkal barátságosabb a környék, amióta lebontották a romos iskolát és park van a helyén. Csendes, nyugodt lakótelep, nem szoktam látni rossz arcokat sem, de ez persze nem jelenti azt, hogy nem bukkanhat fel 1-2. Főképp családosok és nyugdíjasok lakják, esténkét az utcán is alig látni valakit, szóval biztonságos. Mi most fogunk elköltözni innen, de ez a nyugalom hiányozni fog.
2/2 anonim válasza:
Az nem a Cservenka utca környéke? Annak idején több ingatlanos is úgy állította be, mintha ott valami nagyon rossz dolgok történnének. Pl hogy címet csak saját felelősségre adnak ki és ő (mármint az ingatlanos) semmiképp nem kísér el, stb.
Mondjuk ezt nem értem miért mondták, mert sokszor jártam már arra. Soha semmi durva dolgot nem tapasztaltam. Normál lakótelep, mint bárhol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!