Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tulajdonostól venni rèszletre...

Tulajdonostól venni rèszletre házat lehetetlen? Nem szeretnék úgy hitelre venni!

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, bárki hitelez neked évtizedekig, csak szólj, hogy a gyakoriról jöttél.
2021. dec. 26. 17:08
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
A válaszok alapján ezek szerint lehetséges de nagyon felelőtlen az a tulaj aki ebbe belemegy. Aki hitelképes annak a bank ad hitelt. Akinek a bank nem ad hitelt az az ember inkább ne tartozzon nekem mert abból csak évekig tartó idegeskedés lesz.
2021. dec. 26. 17:41
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
A magánhitel is hitel.
2021. dec. 26. 17:44
 14/21 mindentudó99 ***** válasza:
81%
#12 Ezt ugyan úgy le lehet papirozni ügyvéddel. Ha nem törleszt elveszik a pénze lakbér gyanànt amit addig fizetett. Aztán kidobod őket.
2021. dec. 26. 18:53
 15/21 anonim ***** válasza:
30%

Az az "ügyvédes papír" sajnos nem elég puha és ezért dörzsöl ha majd kitörlöd vele...

Másra meg úgysem jó!

2021. dec. 26. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
A mi családunk szokott venni, felújítani és eladni lakást vagy családi házat. Csak készpénzes vevőnek adjuk el az ingatlanokat, már a hírdetésbe is beleírjuk, hogy a hitelesek ne fáradjanak. A hitelből vásárlókkal mindig több a gond, mindig van valami csúszás. Olyannal meg végképp nem állnánk szóba aki hozomra akar fizetni. Nyílván akik így akarnak fizetni azok nem tudnak a legalapvetőbb banki feltételeknek sem megfelelni, nincs rendszeres jövedelműk, jutattásokból élnek. Jelentős kockázatot vállal az aki ilyennel köt üzletet, mert nincs semmi biztosíték az eladó kezében. Úgyhogy nehéz lesz olyat találni aki ilyesmibe belemegy.
2021. dec. 26. 19:11
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

Ja hát én sem szeretnék hitelre házat venni, de nekem sincs elég pénzem hozzá, így muszáj lesz. Tovább nem érdemes álmodozni.

Jobb lenne úgy meghalni, hogy sose keljen hitelhez közömnek lenni, de ki van ez a világ találva, felesleges ennyire széllel szembe pisálni, mert sose lesz semmije az embernek akkor.

2021. dec. 26. 21:05
 18/21 mindentudó99 ***** válasza:
88%

#15 Te nagyon okos lehetsz. Bármit le lehet papirozni hivatalosan

De mint írtam nagyjából eladhatatlan ingatlanok esetében van ez amikor a tulaj örül hogy legalább így pénzhez jut mielőtt összedőlne

2021. dec. 26. 22:25
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Max Ároktőn meg hasonló helyeken hirdetett 1-4 milliós házaknál belemennek..

Normális helyen, ahol el is tudják adni nem fognak belemenni.

Ha mondjuk van egy 15 milliós ház, mi a poén abban az eladónak hogy beenged téged havi 80-150 ezerért? Mi van ha közbe meggondolod magad, nem fizetsz? Gyereked lesz, nem tudsz már annyit fizetni? Esetleg meghalsz, a pereputtyod meg nem akar eltakarodni?

A ház értéke amúgy is nőne. Az a 15 milliós ház 2 év múlva 20 milliós is lehet. Inkább hagyja üresen állni, minthogy te havi 100.000 aprópénzért lelakd.

2021. dec. 27. 10:31
 20/21 anonim ***** válasza:
86%

Nekem amúgy egyszer írt egy ilyen barom, hogy adom-e a házam részletre?

Ismeri a helyieket, dolgozott 20 éve valami helyi étteremben is. Fizeti havi 50 ezerrel a 14 milliós házat.

Hát meg f4szomat a szádba, írtam is neki 😂

2021. dec. 27. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!