Tulajdonostól venni rèszletre házat lehetetlen? Nem szeretnék úgy hitelre venni!
Az az "ügyvédes papír" sajnos nem elég puha és ezért dörzsöl ha majd kitörlöd vele...
Másra meg úgysem jó!
Ja hát én sem szeretnék hitelre házat venni, de nekem sincs elég pénzem hozzá, így muszáj lesz. Tovább nem érdemes álmodozni.
Jobb lenne úgy meghalni, hogy sose keljen hitelhez közömnek lenni, de ki van ez a világ találva, felesleges ennyire széllel szembe pisálni, mert sose lesz semmije az embernek akkor.
#15 Te nagyon okos lehetsz. Bármit le lehet papirozni hivatalosan
De mint írtam nagyjából eladhatatlan ingatlanok esetében van ez amikor a tulaj örül hogy legalább így pénzhez jut mielőtt összedőlne
Max Ároktőn meg hasonló helyeken hirdetett 1-4 milliós házaknál belemennek..
Normális helyen, ahol el is tudják adni nem fognak belemenni.
Ha mondjuk van egy 15 milliós ház, mi a poén abban az eladónak hogy beenged téged havi 80-150 ezerért? Mi van ha közbe meggondolod magad, nem fizetsz? Gyereked lesz, nem tudsz már annyit fizetni? Esetleg meghalsz, a pereputtyod meg nem akar eltakarodni?
A ház értéke amúgy is nőne. Az a 15 milliós ház 2 év múlva 20 milliós is lehet. Inkább hagyja üresen állni, minthogy te havi 100.000 aprópénzért lelakd.
Nekem amúgy egyszer írt egy ilyen barom, hogy adom-e a házam részletre?
Ismeri a helyieket, dolgozott 20 éve valami helyi étteremben is. Fizeti havi 50 ezerrel a 14 milliós házat.
Hát meg f4szomat a szádba, írtam is neki 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!