Elképzelhető, hogy az öcsém 2éve hazudik?
Németországban élek, és magyaroszágon van egy lakásom, amit az öcsém használ 2éve teljesen ingyen amíg el nem adom. Több helyen is hírdetve volt , de eddig az öcsém telefonszáma volt megadva, mert úgyis neki kellene az időpontot megbeszélnie az érdeklődőkkel. Mostanáig senki sem érdeklődött iránta, ami meglepő, mert a piaci ár alatt kínálom. Különosebben nem is foglalkoztatott a dolog, gondoltam a járvány miatt rosszúl megy az ingatlanpiac. Csakhogy pénteken átszerkesztettem a hirdetést a saját számommal, és 4nap alatt ketten is hívtak. Ugyan egyik sem volt komoly, de azért nem fúrcsa, hogy két évig abszolút senkit nem érdekelt, most meg hirtelen 4nap alatt 2 érdeklődő is akadt?
Talán a testvérem szándékosan elüldözhette a vásárlókat, hogy továbbra is ingyen ottmaradhasson?
Teljesen normális amit tesz. Neki az jön le, hogy neked nem számít a lakás ára...
Én még a földhivatalba is bemennék ingyenes birtoklap betekintésre..lehet, hogy már régóta nem a tiéd.
..az önkormányzatnál kiderülne ki van bejelentve a lakásba..érik az embert ott is meglepetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!