Káposztásmegyeren vagy Békásmegyeren érdemesebb lakást
venni?
Figyelt kérdés
Ezen a két helyen nézelődünk. Férjem Békásra szavazna, mert hévvel sokkal gyorsabban be lehet jutni a városba és ott a Római is, meg talán picit több minden van. Nekem viszont Káposztásmegyer nyugisabbnak tűnik, több zöldterülettel.
Csak attól függ, hova akartok eljutni naponta, hetente, havonta.
2021. dec. 9. 16:15
2/13 anonim válasza:
Lakni Káposztás a jobb. Békáson vannak elég "érdekes" arcok.
Amellett Káposztáson amiket láttam, sokkal jobbak a lakások, nem tipikus panel egyenlakások.
2021. dec. 9. 17:44
3/13 anonim válasza:
2-es vagyok és lehagytam:
...de mondjuk a minőségi különbség az árakon is meglátszik, Békás olcsóbb.
2021. dec. 9. 17:46
4/13 anonim válasza:
Békásmegyernek jobb az elhelyezkedése, ott a HÉV, befelé jobb részek vannak, illetve a Pilis alatt fekszik. Viszont Káposztásmegyer kulturáltabb, kevesebb a rosszarcú, emberibb léptékűek a házak.
2021. dec. 9. 22:37
5/13 anonim válasza:
Egyik sem az igazi, de tény, hogy Békásmegyer elég lepukkant sajnos. Pedig jobbak az adottságai mint a másiknak.
Szóval ha ezekből kell választani akkor nem könnyű a döntés.
Mindkettő rizikós választás. A IV. kerület jön fel, a III. kerület megy le....
2021. dec. 10. 12:56
6/13 anonim válasza:
Káposztás jobb.
2021. dec. 12. 11:16
7/13 anonim válasza:
Bocs' Kérdező, csak most láttam a prividet. Ha nem veszed zokon, itt válaszolnék.
Nekem a minőségibb lakás (ami az otthonom!) a kulturáltabb lakókörnyezet, kevésbé vegyes szomszédság megér 20 perc differenciát.
Ennyi ugyanis eljutni az újpesti metróig, ami pillanatok alatt berepít a centrumba.
2021. dec. 12. 11:22
8/13 anonim válasza:
És nem is csak a metróval lehet, hanem nagyon jó buszok is vannak, pl. a 20E a Keletibe visz Káposztásról átszállás nélkül.
2021. dec. 12. 11:38
9/13 anonim válasza:
Amelyikre futja, mivel Káposztás kb. 2x annyiba kerül - nem véletlenül - mint Békás. Ha a pénz nem gond, akkor csakis Káposztás. És hogy miért, azt már előttem többen leírták.
2021. dec. 12. 13:03
10/13 anonim válasza:
Békás mellett ott a Római, Omszki tó,Lupa tó, Pilis. A házak jó része már szigetelt és egyedi mérőórás. Késő este is nyugodtan lehet sétálgatni. Ár / érték arányban az egyik legjobb lakótelep. A hév teljesen megbízható percre pontosan jár. 4 emeletes szigetelt panelban lakom és olyan mint egy szanatórium csend és rend szerető normális szomszédokkal. Ellátottsága kiváló. Ott az új vásárcsarnok, Budakalász Auchan, Aldi, kis közért - nagy közért, étterem, cukrászda. Van új építésű ,4 - 10 -15 emeletes panel és kertes ház is. 9 -es mutass már nekem egy hirdetési olyan oldalt ahol Káposztáson kétszer annyiba kerül a lakás, mert én ilyet nem találtam. De eszem ágába nem lenne Káposztásmegyeri lakásra cserélni attól független ,hogy az sem rossz hely. Bár "rosszabb" arcokkal én inkább a 4. kerületben szoktam találkozni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!