Orbán Viktor és a Fidesz elemzők nem látták, hogy a CSOK többet árt az ingatlan piacon mint használ?
Van egy ismerősöm és nem lehet gyerekük a feleségével, évekkel ezelőtt mikor berobbant a CSOK házat szerettek volna venni, a nevelt fiával.
Erre mire ott tartottak, hogy hitelre megveszik a 20 milliós házat, szólt a tulajdonos, hogy nem ...35 millió ez komám!
"Orbán Viktor és a Fidesz elemzők nem látták, hogy a CSOK többet árt az ingatlan piacon mint használ?"
Ez nem szempont a politikában.
"Erre mire ott tartottak, hogy hitelre megveszik a 20 milliós házat, szólt a tulajdonos, hogy nem ...35 millió ez komám!"
Ez nem tűnik reálisnak, valaki csúsztat itt több dolgot is.
Pl. elképzelhető, hogy ez a "mire ott tartottak" alatt eltelt 4 év..:)
Ember, azt kéne felfogni, h a bank pénze csak akkor ér többet, ha be van fektetve. Erre pedig jó alkalom a Csok.
Emellett, ne feledjük el, h a lakàsràrak felkúszàsa raa késztette a legtöbb felvevőjét, hogy még vegyen fel mellé hitelt. Ergo még több banki kinttlevőség keletkezett.
Hàt mi ez, ha nem egy b-szom aranybànya?
Pedig lehet, hogy még nincs vége:
Januártól újabb húsz százalékkal drágulhatnak az építőanyagok
Habár lehet már erre készülnek nem tudom. Egyre több a lóvé ami felvehető:
Megérkezett a magyar állam legszebb ajándéka: itt a 42+73 milliós családtámogatás!:
6: Hát ez gyönyörű.
Elő vagy fizetve, látod a teljes kalkulációt?
Milyen lakásokra vonatkozik ez? A 100 milliós példa öléggé meredek nekem.
Érintheti a lakosságnak fúúú, vagy 1 %-át max.
A "nevelt gyerek" is gyerek, arra is jár a CSOK.
A többihez nem szeretnék hozzászólni.
Azt nem tudom, hogy mi az igazság, de
- ha tényleg nem látták ezt előre, akkor szánalmasabb és bénább az egész brigád mint eddig gondolni lehetett,
-vagy direkt így tervezték az egészet, és a sok haver jól bevásárolta magát az ingatlanpiacra (/ vagy eladta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!